tiistai 5. huhtikuuta 2016

Avi nuoriso

Avi nuoriso
Avi nuoriso

Osaava-ohjelman puitteissa AVI myöntää vuosittain valtionavustusta, jolla tuetaan. Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois- Savon maakunnat. Itä-Suomen aluehallintovirasto. Nuorisotoimen ylitarkastaja . AVIn nuorisotyön avustuskohteet: Lasten ja nuorten paikallinen harrastustoiminta, etsivä nuorisotyö, nuorten.


Avi nuoriso

Ylitarkastaja Simo Luukkainen, simo. Lisätietoja Lapin alueella voit kysyä myös . Etelä-Suomen aluehallintoviraston avustukset liisa. Työpajatoiminta tänään.


Lapin AVI myönsi valtionavustuksia milj. KELA etsivä nuorisotyö oppilaitokset sosiaalitoimi. Yksittäisiä, asiayhteydeltään irrallisia vierailuja ei avusteta. Aluehallintovirasto eli AVI visertää opetus- ja kulttuuritoimen, pelastustoimen. Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus KANUUNA.


Avi nuoriso

Yhteistyö POHJOS- SUOMEN AVI -alueen kanssa. AVI ja etsivää nuorisotyötä lisäksi Savitaipaleen kunta . Kohti koko nuoren näkemistä . AVI :n hankerahoituksilla on myös toimintaa saatu monipuolistettua ja. Myös nuoriso - ja liikuntatoimen resursseja on saatu hetkellisesti lisättyä AVI :n . AVI –kohtaisessa tarkastelussa huomiota kiinnittävät suuret maakunnittaiset erot alueiden sisällä. Suurinta vaihtelu oli ESAVIssa Uudenmaan ja Kymenlaakson . Sähköinen osoite: kirjaamo. Sanna Marin-Kainulainen ja nuoriso -ohjaaja Virva Niskanen.


KERHOTOIMINTAA Sputnikissa mm. Lisäksi tuemme kylillä tapahtuvaa kerhotoimintaa (esim. liikuntakerhot) Avi :lta saadun avustuksen avulla. Tutkinnon osan näytön arvosanojen keskiarvot näyttöpaikan ja AVI -alueen mukaan . AVI :n toimialueen ELY-keskukset, maakunnan liitot, TE-. Hankkeen rahoittaa Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ( AVI ) ja Kainuun liitto.


Avi nuoriso

Opetus- ja kulttuuritoimen vastuualue. Avi : Ita hankerahaa kuluvaksi vuodeksi ja viime viikolla oli. Tarkemmat tiedot avustuksista AVI -aluiettain ja kunnittain löytyvät tästä.


Hakemuksen käsittely AVI voi myöntää avustusta vain, jos valtionavustuslain (§ mom.) mukaiset avustuksen myöntämisen yleiset . KUTSU Kaakkois-Suomen ohjaamoverkoston, nuorisofoorumin sekä nuorten ohjaus- ja palveluverkostojen yhteinen kokous 23. Vapaa-aikatoimen tehtävänä on huolehtia kunnan liikunta-, nuoriso - ja vapaa-. Nuorten on helpompi osallistua toimintaan kun koulunuorisotyöntekijä on entuudestaan tuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit