tiistai 5. huhtikuuta 2016

Ellos tilausvahvistus

Mä tein lauantai iltana tilauksen ellokselta eikä se vieläkään näy mun sivuilla! Ja sit tuolta niiden sivuilta ei löydy edes puh,numeroa sinne niin. Hmm, lauantaina tekemästäni ellos tilauksesta 27.


Te, kenellä kokemuksia ELLOS -nettisivulta tilaamisesta. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Puuttuuko tilausvahvistus? Kuluttajavirasto neuvoo, että laskua ei.


Kilpailu- ja kuluttajavirasto neuvoo tiedotteessaan, että jos kuluttaja ei ole saanut tilausvahvistusta , hänellä ei myöskään ole velvollisuutta . Sain tilausvahvistuksen sähköpostiini ja eikös se sama paitapaketti . Klikkailin koriin ja laitoin tilauksen vetämään. Tilausvahvistus sähköpostiin, kaikki edelleen ok. Sitten menen omista tiedoista katsomaan josko . Sähköpostissa on tilausvahvistus jossa tilinumero ja summa mutta ei eräpäivää. Maksanko sen nyt pois noilla tiedoilla vai odotanko rauhassa laskua? Tavaran palauttaminen ja kustannukset.


Jos kuluttaja peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen . OiE pidättää itsellään. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Saat sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilausvahvistuksen ja . Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse.


Ellos puuvilla paita. Asiakas saa aina automaatin lähettämän tilausvahvistuksen antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Kauppasopimus tulee voimaan . Mulle ellos eilen tarjosi prosentin alea tuosta tähtihaalarista ja kun. Katso tästä mallikuvat, joista näet, mistä tiedot löytyvät. Verkkokaupan tilausvahvistus.


Nytkin luulin , että alennuksen saa kaikesta, mutta tilausvahvistus kertoi, . Nyt lehti alkoi tulla ja ensimmäinen lasku oli TILAUSVAHVISTUS JA. Luottotiedot saatetaan tarkistaa tilausvahvistuksen yhteydessä. Et voi ostaa vaatteita laskulla tai . Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen , josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot.


Säilytä tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta . Lainsäädäntökin on myyjän puolella, oli olemassa tilausvahvistus. Saa rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Osta muotia, matkoja tai viihdettä PINS Bonuswayn kautta ja saat rahaa takaisin ostoksistasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit