tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kampaamo verstas jyväskylä

Kampaamo verstas jyväskylä

Varmasti ammattitaitoinen tiimimme palvelee sinua! Parturi- kampaamo on avoinna arkisin aamusta iltaan, sekä . Verstaan tiimi palvelee Sinua hyvällä rennolla fiiliksellä. Asiantunteva ja työlleen omistautunut henkilökunta, viimeisen. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Jyväskylä.


Kampaamo verstas jyväskylä

Rento parturi- kampaamo Jyväskylän keskustassa, Torin laidalla, osoitteessa Väinönkatu 36. Lähdin kiireessä etsimään kampaamoa , johon pääsisi heti. Palvelinten huolto- ja ylläpitotöiden vuoksi lauantaina 24.


Kampaamo verstas jyväskylä

Oletko tämän yrityksen edustaja? Haluaisitko, että tyytyväisten asiakkaidesi ääni ja kokemukset kuuluisivat myös täällä. Alueella ei ole kohteita. Yrityspalveluseteli on Jyväskylän kaupungin myöntämä tuki, jonka tarkoituksena on . Olin kesällä Jyväskylässä turistina ja huomasin edullisen.


Kampaamo verstas jyväskylä

Paikasta Vaajakosken Terveysasema, Jyväskylän Mlk min. Näytetään hakutulokset: kampaamo jyväskylä - Palveluhaun hakutulokset: 0-30. Havaitsimme, että hakutermeissäsi esiintyi paikannimi JYVÄSKYLÄ. Arvioiden lukumäärä: × Jaa . Antakaahan vinkkejä, mistä löytyy Jyväskylän paras kampaaja ? Haetaan palveluita alueelta Jyväskylä. Listataan sata ensimmäistä.


Verstas - kampaamolta Kalle on ihan luotettavin. Kampaamo -Parturi KM Hiukset. Opastukset Työskentele ja viihdy Pajat ja verstaat Lainattavat esineet Kirjastoauto Potilaskirjastot Omatoimikirjastot Minikirjastot Kotipalvelu . Taidetehdas on kokonaisen korttelin kokoinen monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumatalo, jossa toteutetaan 10-800 . Ravintola Verstas toimii Taidetehtaalla. Hiusavain on täyden palvelun parturi- kampaamo ja kauneushoitola Korpilahdella.


Kampaamo verstas jyväskylä

Tervetuloa rentoutumaan ja uudistumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit