torstai 7. huhtikuuta 2016

Lehden tuottaja

Lehden tuottaja
Lehden tuottaja

Verkkotuottaja vastaa lehden verkkosivuista ja sen sisällöstä. Melkein kaikissa lehdissä on juttuja ja TV- ja radiokanavilla ohjelmia laidasta. Toimitusten uudenlaisten tuottajien tärkeimpänä tehtävänä on olla linkkinä lehden ja yleisön välillä.


Lehden tuottaja
Lehden tuottaja

Lehden pitää olla kartalla verkostoista, . Multa on useaan otteeseen pyydetty postausta, jossa kerron, miten mun mielestä freelancer-toimittajan kannattaa tarjota itseään tai juttujaan . Raikastimme tämän perinteikkään, laajasti luetun ja pidetyn julkaisun ulkonäön. Lehti postitetaan asiakastiloillemme sekä yhteistyökumppaneille. Ohessa lehdet luettavaksi nettiversiona. Keneen voin ottaa yhteyttä, kun haluaisin pyrkiä tekemään lehden taittoa? Mitä muuta lehdessä työskentelevän tuottajan toimenkuvaan kuuluu ja millainen.


Teemme sinulle ET- lehden , Matkaoppaan ja etlehti. A- lehtien asumisen toimitus tekee kahdeksaa aikakauslehteä sekä niiden yhteistä digitaalista mediaa Meilläkotona. Häät- lehti on saanut joukkoonsa uuden tuottajan ! Retki- lehden lisäksi juttujani ovat vuosien varrella julkaisseet myös muun muassa Loma-Suomi, Matkalehti ja Fillari sekä satunnaisesti muutkin mediat. Toimitussihteeri, digituottaja, Apu Matka - lehden tuottaja. Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muotoa etunimi.


Lehden tuottaja

Syksyn tullen Taito- lehdessä puhaltavat uudet tuulet, kun lehden peräsimeen tarttuu niin toimittajana, bloggarina, valokuvaajana kuin . Uusi viikko ja kosolti uusia asioita: Taidon ja käsityön viikko, vasta valittu Vuoden käsityöläinen, ihana Kansallispuku, Soja Murto T:mi ja vaikka . Vuokko Sipponen, tuottaja. Tuottaja , vastaava toimittaja. Pauliina Romppanen, tuottaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit