tiistai 12. huhtikuuta 2016

Weboodi uef

Weboodi uef
Weboodi uef

Opiskelija: Pääset kirjautumaan WebOodiin Itä-Suomen yliopiston UEFAD- tunnuksella. WebOodi -ongelmatilanteissa lähetä viesti osoitteeseen oodituki(at) uef. Täältä pääset katsomaan opinto-oppaita, jos oppiaine tai tiedekunta on tehnyt oppaan Oodiin. Jos opasta ei ole Oodissa, yksikön kohdalta pääsee katsomaan . Opiskelijat käyttävät opiskelijarekisteriä verkkopalvelun eli WebOodin kautta.


Weboodi uef

WebOodi ei ole käytettävissä tietokannan viikottaisen varmistuskopioinnin . Tuetut selaimet: Mozilla Firefox tai uudempi; Internet Explorer tai uudempi; Safari tai uudempi; Chrome tai uudempi. Tavoite ja sisältö, Perehdytään kasvatuksen sosiologisiin peruskäsitteisiin, yhteiskunnallisiin koulutuskysymyksiin, koulutuksen yhteiskunnallisiin tehtäviin . Opiskelija tuntee oman koulutusalansa tieteellisen julkaisuprosessin, tärkeimmät kirja- ja lehtiartikkelitietokannat sekä muita keskeisiä . Luentosarjan päätteeksi järjestetään usein luentotentit: ensimmäinen tentti ja yksi uusintatenttiä. Unknown and #Globally. Get a full report of their traffic statistics and market share.


OpinKohd=59488177haettuOpas=-1; English for . Perinteiset tentit järjestetään Jyväskylän yliopiston . KÄYTTÄJÄTUNNUS ( UEF -TUNNUS). Tunnistautumisen vaa via yliopiston verkkopalveluita ovat esimerkiksi AducateMoodle,. UefMoodle, Weboodi ja yliopiston . Avoimen yliopiston opiskelijat ovat . Lähtöpistelaskuri Uravalintatesti UEF -lähettiläät Anni Kauppatiede Henna Luokanopettaja Heta Ympäristötiede.


Weboodi uef
Weboodi uef

Jatko-opiskelija: ongelmia WebOodiin kirjautumisessa? LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2019-20ALKAA .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit