torstai 12. toukokuuta 2016

Lähitapiola vakuutus

Lähitapiola vakuutus
Lähitapiola vakuutus

Elämäntilanteet ja tarpeet muuttuvat, joten välillä kannattaa tarkistuttaa omien vakuutusten tilanne. LähiTapiolassa keskittäjä saa jopa alennusta . Tarvitset matkavakuutuksen, lähdetpä sitten kaupunkiin tai kaukomaille. Ota edullinen matkavakuutus verkosta! Saat sen voimaan vaikka heti.


Lähitapiola vakuutus
Lähitapiola vakuutus

Verkkopalvelun aukiolo. Voit hoitaa vakuutusasioitasi verkossa päivittäin klo 7– 23. Rahasto- ja varainhoitoasiakkaan verkkopalvelut ovat auki h. Terveyttä on vaikea liikaa arvostaa ja sen menetys aiheuttaa aina taloudellisiakin huolia. Vakuutuksilla varmistat oman ja perheesi toimeentulon ja annat . Samalla saat alueyhtiösi toimistojen yhteystiedot sekä . Avaa Vakuutukset ja korvaukset -välilehdeltä asiakastietosi.


Paina ikkunan alareunasta Muuta-nappia ja ruksaa paperiton palvelu käyttöön. Varmista, että saat parhaan hoidon heti tapaturman sattuessa, jolloin paraneminenkin alkaa nopeasti. Kirjaudu henkilöasiakkaan verkkopalveluun. Terveysvakuutuksemme on enemmän kuin vakuutus.


Lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan  . Nyt olemme parantaneet kaskoja entisestään ja saat samalla rahalla kattavammat vakuutukset. Lisäsimme Loisto- ja Laajaan kaskoon Pysäköintivakuutuksen . Vakuutuslaskurilla näet vakuutusten hinnat sekä ostat vakuutukset helpolla. Kokeile vakuutuslaskuria heti! Kun matkavakuutus on voimassa, voit lomailla huoletta ja rentoutua. Osta edullinen matkavakuutus helposti verkosta.


Koti-irtaimiston vakuutus korvaa huonekaluja, kodinkoneita, vaatteita ja monia harrastusvälineitä. Se koskee myös asunnon pintamateriaaleja ja kaapistoja. Muiden ajoneuvojen vakuutus.


Lähitapiola vakuutus

Kasko korvaa omalle ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja, kuten esimerkiksi kolari- tai . Vakuuta moottorikelkka, mönkijä, matkailuauto tai -vaunu, peräkärry tai traktori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit