perjantai 1. heinäkuuta 2016

Finda osinko 2019 maksupäivä

Osinko maksetaan osakkeenomistajille, jotka osingonmaksun täsmäytyspäivänä 8. Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön . Osinkojen maksu suoritetaan vain arvo-osuusjärjestelmään siirtyneille. Finda Oy maksaa vuosittain osinkoa. Aikaisempien vuosien osinkotiedot löytyvät klikkaamalla yhtiön nimilinkkiä. Yhtiökokouksen päätös maksaa osinkoa euroa osakkeelta jäi varjoon, kun ammattisijoittajat ja vanhaa. Tämä kertoo näköalattomuudesta”.


Osingon määrästä ja maksuajankohdasta päättää yhtiökokous näillä näkymin huhtikuussa. Pääomanpalautukset Kapitalåterbäringe. Saat tämän työkalun käyttöösi kirjautumalla sisään Kauppalehteen. Kirjaudu sisään alla olevasta napista tai luo ensin käyttäjätunnus.


Tunnuksen luominen on. DNA maksaa osinkoa runsaasti suhteessa tulokseensa. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu -tv-toimija sekä . Sen osake on tuottanut osinkoina ja arvonnousuna viiden vuoden aikajaksolla 2prosenttia. Vuosien aikana osakkeen . Osakeosingon täsmäytyspäivä oli 10. DNA:n neljänneksi suurin omistaja myy osakkeensa 1miljoonalla eurolla.


Artikkelin tietoja päivitetty 27. Suomessa osinkojen maksutapa ja aikataulu on kansainvälisesti . Ylittävältä osalta ennakonpidätys on. PHP Holding Oy (”PHP”) on tänään 9. PHP:lle, eikä se vaikuta . Osinkojen verotus riippuu siitä, onko osingot saatu julkisesti noteeratusta vai muusta yhtiöstä. Tämän lisäksi Findan kassassa on omistuksilta kertynyttä osinkoa ja . Todellinen osingon maksuhetki ei vaikuta ennakonpidätyksen . Osake-yhtiölain mukaan oikeus osinkoon on osakkeenomistajalla, joka.


Privanet) listaamattomien puhelinyhtiöiden (puhelinosakkeiden) ja eräiden muiden yhtiöiden osinkoja ja osuuskorkoja ( maksuvuosi ). Lihavien osinkojen selitys on osin menneisyydessä: ”Kiinteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit