maanantai 14. marraskuuta 2016

Älypää klassikko

Älypää klassikko
Älypää klassikko

Millä vuosikymmenellä Pajatso-pelit tulivat Suomeen? Klassikko on Älypään perustietovisa. Kysymyksiä helposta vaikeaan ja kompakysymyksiäkin . Kirjaudu Älypää -tunnuksella.


Älypää klassikko

Testaa tietosi Älypään kattavissa yleistietovisoissa. Suomen kunniaksi IS laati 1kysymyksen Suomi-visan. Vaikea on haastavampi versio klassikosta. Juniorin ja seniorin kysymykset on . Löydät tuhansien nettipelien valikoimastamme klassikoita kuten Mahjong, Bubble Shooter, Solitaire (Pasianssi), Tetris sekä Bejeweled.


Vain yhden kierroksen peli: Älypää juniori - Olet tasoltasi osaaja Älypää klassikko - Olet tasoltasi kisälli Älypää vaikea - Olet tasoltasi . Sanoma Entertainmentin tukema tietovisapainotteinen peliyhteisö, joka on ollut. Valittavissa ovat juniori, klassikko , vaikea ja seniori. Pikaremppa Isoäidille oma pesä.


Älypää klassikko

Nimensä mukaisesti Älypään pelien avulla pääset viihdyttävään. Puhelimen ruudut värikuvina. Pääsetkö läpi tästä peruskoulun matematiikan kokeesta? Uusi versio John Lennonin klassikosta jaa kyyneleet kaikkien kuulujoiden silmiin.


Testaa aikasi kuluksi kirjallisuustietosi klassikkovisassa ja Älypään. Passarellalla, mutta joku älypää keksi, että hän oli käyttänyt dopingia. Suomen suurin tietovisasivusto Älypää jakaa parhaimmille.


Älypää klassikko

Abban klassikon Honey Honey. Etusivu Ajankohtaista Brittiläisen tv-komedian klassikoita jälleen. The Young Ones – Älypäät molemmat kahdessa osassa. Lue arvosteluja, vertaa asiakkaiden arvioita, katso näyttökuvia ja lue lisätietoja apista Älypää. Lataa Älypää ja nauti siitä iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla.


Onkohan yhtään kokeellista romaania elänyt klassikoksi ? Vitruviuksen Ankka #04. Sadonkorjuu Takaisin kouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit