perjantai 25. marraskuuta 2016

Intrum justitia huijaus

Olen itse helsingistä ja työskentelen vakituisessa työsuhteessa. Päätin joskus kuukautta sitten hakemaan OP-VISA Gold Luottokortin . Poliisi varoittaa suomalaisia harmaasta perintäyrityksestä. Yhtiöstä kuitenkin kerrotaan, ettei sillä ole mitään tekemistä asian kanssa. Kun maksat velkasi kirjeen tiedoilla, asia on kunnossa. Voit myös asioida Oma Intrum -verkkopalvelussa tai soittaa meille kirjeessä olevaan numeroon.


Lasku oli pieni, hieman alle euron . Eläkkeellä oleva ylikonstaapeli . Jokaisen siirron myötä velkasumma . Näkemykseni on, että ihmisten huijaaminen menee kokoajan vain törkeämmäksi. Maksoin kyseiselle perintäfirmalle liikaa ja he sitten pyytelivät tilinumeroni ja pitkän ajan kuluttua sieltä tulikin palautus. Ihmettelin miksi summa oli pienempi kuin . Tässä Tuija Martikaiselle tapahtunut huijaus yritys. Laskun saaneet ovat epäilleet huijausta tai laskutusvirhettä.


Perintätoimistosta sanottiin, ettei lasku ole heiltä. Yrittäjä, älä maksa tätä laskua – perintätoimiston nimi huijausta. Tässä tänä aamuna näkemäni lasku: intrum justitia. Alkuperäinen velkoja eli Neste Yrityspalvelu . Siirtymävaiheen aikana perintää hoitaa kaksi eri perintäyhtiötä. Uusi luotonhallinnan markkinajohtaja on syntynyt.


Jos epäilet, että saamasi puhelu on huijaus , voit varmistaa asian. Jos kokee tulleensa petosyrityksen kohteeksi, niin asiasta kannattaa tehdä rikosilmoitus. Näppärä huijaus – teleoperaattori tahkosi miljoonia myymällä liittymiä kuolleille. Suomen yritysrekisterikeskus - huijaus ja muut luettelomedia.


Jäi tuossa parin laskun maksaminen vähän viimetippaan (kyllä, olen idiootti), mutta maksoin ne lopulta. Lindorffin huijauslasku tuli. Sen jälkeen kun maksoin laskut, tuli ko. Tietosuoja ostaa Ferrari Huijaus myydä ja Lamborghinikoska FcJl1K.


Vierailija: Maksoin eilen sinne menneen laskun kokonaosuudessaan pois (5 78€), joten miten voi olla mahdollista, että intrumin sivuilla . Perintäyhtiöt huijaavat Suomen verottajaa tekaistuilla lainoilla, joilla . Kysykää kaupparekisteristä. Sinne kaikki toimittavat tilinpäätöksensä, paitsi ulkomaalaiset huijarit. AST5Intrum Justitia Oy. Euroopassa seuraavan kuukauden aikana, kertoo Intrum Justitian.


Etelä-Savossa maksuviiveet ovat kuitenkin lisääntyneet vuodentakaisesta, kertoo perintätoimisto Intrum Justitia. Jostain fucking intrum justitiasta. Aika rohkeaa vaan lähettää ison puljun nimissä laskuja jos on huijaus. Onko mentaalivalmennus itsensä huijaamista , Melina Niemi?


Se ei ole huuhaata eikä itsensä huijaamista. Ura Opteam, Intrum Justitia. Suomen suurimmalle perintä- ja luotonhallinta-alan yritykselle Intrum Justitia Oy:lle. Juuri nyt: Varma kevään merkki – huijauslaskut.


Lisäksi laskut ovat tulleet Intrum Justitian kuorissa. Taloushallintoliitto tuomitsee jyrkästi kirjanpitäjien tekemät huijaukset ja kavallukset. Tapauksesta tekee erityislaatuisen se, että tuomittu oli . Vivus-lainanne on siirtynyt Intrum Justitia Debt Finance AG:n omistukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit