keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Henkilöhaastattelu

Henkilöhaastattelu
Henkilöhaastattelu

Selvitä itsellesi haastattelun aihe ja näkökulmasi, ennen kuin haastattelet. Valitse aihe, joka liittyy jollain tavalla kieleen tai kirjallisuuteen. Opinnäytetyö käsittelee henkilöhaastattelun tekovaiheita. Työn tarkoituksena on auttaa erityisesti toimitustyötä aloittavaa ymmärtämään, mitä . Tutkin opinnäytetyössäni, mitä kirjoittavan journalistin kannattaa huomioida, kun hän tekee emotionaalisesti vaikeaa henkilöhaastattelua aikakauslehteen. Tässä oppaassa kerrotaan vaihe vaiheeltaan journalistisen henkilöhaastattelun tekemisestä.


Henkilöhaastattelu
Henkilöhaastattelu

Oppaan neuvot on koostettu kokeneiden . Luonnoton henkilöhaastattelu. Aatteleppa omalle kohalles. Kuvittelen vastapäätä kahvipöytään hahmon, . Iron Maiden -yhtyeen laulaja Bruce Dickinson piipahti Tampereella marraskuussa puhumassa kiinteistöalan seminaarissa. Samalla reissulla hän ehti antaa . Henkilöhaastattelu luo kuvaa haastatellun persoonasta.


Uutishaastattelussa tiedustellaan haastateltavalta uutisen aiheeseen liittyviä tietoja tai mielipiteitä. Harrastan myös lenkkeilyä ja lukisin mielelläni enemmänkin, jos aikaa vain olisi. Tämä henkilöhaastattelu on, paitsi blogimme aihepiiriin . Redrama kertoo Ilta-Sanomien henkilöhaastattelussa selviytymistarinansa itsetuhon partaalta päihteiden ja veljen traagisen kuoleman läpi. Syväluotaavassa haastattelussa U21-maajoukkueen päävalmentaja ja Pohjois- Suomen.


Henkilöhaastattelu

Lasse on esimerkillinen urheilija. Arjessa hän pyörittää peliä OLS:n B- junioreiden keskikentällä kapteenin nauha kädessään. Emilialle positiivinen psykologia on elämäntapa, eikä hän pelkää tehdä rohkeita ratkaisuja. Opiskelin Tampereen Yliopistossa. Lue Shoplifterin henkilöhaastattelu päivän Hesarista: Taiteilija loi Kiasman viidennelle kerrokselle jättikampauksen – islantilaisen Shoplifterin.


Salvador Sobral oli niin huonossa kunnossa, että hengästyi jo neljästä rapusta – Elinsiirto antoi Portugalin euroviisuvoittajalle uuden . Tanja Hynynen on uusin työntekijämme. Puijolan Mahkun ohjaajana hänellä on asiakkailleen – rikostaustaisille ja heidän läheisilleen – tärkeä viesti: Meille saa . Viime joulukuussa Milsa aloitti Flowassa organisaatiovalmentajana. Pelialalta valtaosan tähänastisesta työurastaan tehnyt Milsa haluaa olla mukana . Johanna Pöllänen on Kuntokievarilla palveluohjaajana ja on saapunut taloon . Eduskuntavaalien henkilöhaastattelu Demokraattilehdessä.


Henkilöhaastattelu

Mikkeliläinen Jarno Strengell haluaa kaikille mahdollisuuden hyvään elämään. Erityisen aikaansaavia ihmisiä ihaillaan ja kadehditaankin, vaikka tosiasiassa kuka tahansa oppii sellaiseksi, sanoo psykoterapeutti Satu . Kuuntele koskettava henkilöhaastattelu - Allan Armas Lindberg . Laaja henkilöhaastattelu : OP K-P:n uusi toimitusjohtaja Jyrki Rantala uskoo ihmisten kautta tuloksen tekemiseen. Satama-alue teki minuun tosi ison . Nainen Jyrki Kankaan rinnalla: Nyt puhuu Paula Kangas, basistin muija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit