perjantai 25. marraskuuta 2016

Virallinen kutsu malli

Virallinen kutsu malli

Virallinen kutsu on myös oiva paikka kertoa kohteliaasti, kenelle kutsu tarkalleen on. Lue blogipostauksesta myös esimerkkitekstit ja mallit kutsun tekoon! Tuleeko kutsukorttiin kirjoittaa molempien puolisoiden nimet, kun kutsutaan pariskunta? Avoparin kutsussa sovelletaan kohdan mallia. Tekstimalli, kutsun tekstimalleja kutsukortteihin.


Ensimmäinen osa käsittelee luonnollisesti hyvää kutsua. Tapahtumakutsut (yhdellä sivulla). Syntymäpäiväkutsu (siniset säteet kultaisella pohjalla).


Mietitkö, mitä kirjoittaa syntymäpäiväjuhlien, häiden tai valmistujaisten kutsuihin tai kenelle osoittaa kutsut? Teksti: Anu Kylvén Yleensä juhlia suunnitellaan ja aletaan järjestää hyvissä ajoin. Kutsu kertoo juhlan luonteen. Maria Malin ja Markus Haipola. On hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään ennen kuin lähetät vastaanottajillesi kutsun - oli kyse sitten tapahtumasta tai vaikka kyselytutkimukseen . Suuriin juhliin, kuten häihin ja merkkipäiville, on tapana lähettää virallisempi kutsu.


Virallinen kutsu malli
Virallinen kutsu malli

Miten tehdä kattava sellainen? Entä miten vastata kutsuun. Olisiko kutsuteksti humoristinen tai runollinen vai ehkä sittenkin hyvin. On tietysti kohteliasta että kutsu saapuu ihan ” virallisesti ” kirjallisena ja siinä on selkeästi kirjoitettuna ketä kutsutaan , koska ja mihin. Juhliin on esitettävä aina jonkinlainen kutsu.


Juhlan luonteesta riippuen kutsun voi esittää puhelimitse, sähköpostilla tai kutsukortilla. Ennen yhdistyksen kokousta lähetetään kokouskutsu. Suunnittele tai valitse ja päätä kutsukorttimalli. Käytä samaa mallia ja teemaa.


Bilehäihin sopii puolestaan rento, . Osa lähettää kutsut heinäkuisiin häihin jopa tammi-helmikuussa, koska eivät. Hääkutsun tekstin ei tarvitse noudattaa mitä virallista mallia tai . Juhlista voi poistua virallisen ohjelman loputtua ja viimeistään sitten, kun . Järjestä juhlatilaisuus tai cocktail-kokous, mutta muista unohtaa kutsua kaikki yhteistyökumppanit ja liikekumppanit. Jos tarvitset tyylikkäitä kutsukortteja näihin.


Sisältää lakisääteiset kohdat, jotka . Valmis malli kokouskutsuun. Se on määritelty seuraavasti. Ohjeen tarkoitus on tarjota mallilauseita ja kirjepohjia valtionhallinnon eri tasoilla käytävään kirjeenvaihtoon: kutsuihin , ilmoituksiin, kiitos-, . Panoraamataitekortti, malli : Kokokuva ja läpikuultava palkki.


Virallinen kutsu malli

Save the date - kutsu häihin. Olen kutsumassa vaimoni kanssa hänen serkkuaan kesälomalla suomeen. Jotenkin hist tuli tmn kautta virallisia -me mennn oikeasti naimisiin Meidn.


Otsikkoon yksilöity tieto”, Vaula opastaa. No, nyt meillä on otsikointi hallussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit