keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Kiirehtimispyyntö kaupparekisteri

Kiirehtimispyyntö kaupparekisteri

Jos teet ilmoituksen paperilomakkeella (Y-lomake), rastita myös sivun kohta Rekisteröinnin ajankohtaa koskeva pyyntö kaupparekisteriin. Liitä ilmoitukseen erillinen kiirehtimispyyntö. Kerro pyynnössä perustelu ja toivottu rekisteröintiajankohta.


Kaupparekisteri on PRH:n eli Patentti- ja Rekisterihallinnon ylläpitämä. Voit seuraavaksi tehdä kaupparekisteriin kiirehtimispyynnön. Toiminimi (varmistuu vasta, kun nimi on hyväksytty kaupparekisterissä ). Kansalaisuus (jos ei Suomen). Ilmoita osakeyhtiö kaupparekisteriin kolmen kuukauden kuluessa. Lomakkeella voit ilmoittautua tai hakeutua kaupparekisteriin ,. Ilmoita tiedot Verohallinnon rekistereihin lomakkeen sivuilla 3–4.


Valitus, purkuhakemus, kiirehtimispyyntö …. Nyt ymmärrän kun näen, että kaupparekisteriin on lähtenyt Euronion osakemerkinnät jo v. Olet yrittäjä, jos olet. Perusteltuna syynä voi olla esimerkiksi, että elinkeino on luvanvarainen ja luvan saaminen edellyttää kaupparekisteriin merkitsemistä. Ote kaupparekisteristä. Yrityksen rekisteröinti. Sulautumis- tai jakautumisilmoitus kaupparekisteriin , osakeyhti tai julkinen osakeyhtiMuutosilmoitus kaupparekisteriin , osakeyhti tai julkinen . Kirjoita kiirehtimispyyntö.


PRH huomioi pyynnöt mahdollisuuksien mukaan, mutta ei vastaa niihin . We at LK offer one of the HVAC markets widest ranges. The product range consists mainly of in-house developed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit