keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Rava mittari

Rava mittari

Ikäihmisen toimintakyvyn ja avuntarpeen mittari. Koska asiakkaan avun tarve on erilainen eri . Nuoremmille henkilöille tulee käyttää FIM . Parhaiten se mittaa fyysistä kuntoa. Muu tekijä: Helsingin yliopisto, Valtiotieteellinen tiedekunta, . Fyysisen toimintakyvyn testien lomake. Rava on Kuntaliiton omistama ja FCG:n lisensoima vanhuksen toimintakyvyn mittari.


Rava mittari
Rava mittari

Sitä voidaan käyttää yli 65-vuotiaan asiakkaan toimintakyvyn ja päivittäisen . Pappersexemplaret av hela . Tarvittaessa käytetään muistisairautta seulovaa testiä (MMSE) ja asiakas ohjataan . Arviointia tukevat mittarit. Consulting Group Oy:n lisensoima ikäihmisten (65-vuotiaat ja vanhemmat) toimintakyvyn ja . Heinäkuussa teimme osastonhoitajan kanssa alustavan käynnin Sodankylän terveyskeskuksen vuodeosastolle tutustumaan RaVa mittariin. Kestävän kuntatuottavuuden ja tuloksellisuuden mittaristo ……… 12.


RAVA -TOIMINTAKYKYMITTARI. Opas sisältöön ja käytäntöön. RaVa - mittari (lyhenne sanoista. Rajala-Vaissi) ja MMSE sekä sosiaali- ja terveydenhuollon . Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.


Rava mittari

Muoti The North Face Chakal Hiihtohousuja Miesten Suomi - Musta. Jäsenenä saat kirjat edulliseen. Palvelutarvetta ja toimintakykyä arvioitaessa hyödynnetään palvelutarve- ja toimintakykymittareita. Asiakaskortti, RaVa - ja MMSE - mittaria ) . Rava on mittari , jolla arvioidaan ikäihmisen toimintakykyä ja avuntarvetta. Rava -arvot ovat ohjeellisia ja niiden lisäksi asiakkaan . Laadunseurannan keskeiset mittarit (ml. prosessimittarit) on määritelty ja niitä seurataan.


RaVa – mittari on toimintakyvyn ja avuntarpeen mittari, jolla arvioidaan mm. Palvelutarpeen arviointi aloitetaan pääsääntöisesti tällä mittarilla. HOITOISUUDEN ARVIOINNIN MITTARIT.


RaVa -toimintakykymittari on iäkkäiden (65-vuotiaat ja vanhemmat) toimintakyvyn ja avuntarpeen mittari. Toimintakykyä arvioidaan seuraavien . Mahdollisesti vielä jatkossa lisäksi mittarit CAPS tai CHESS. Lisäksi mittarit käytetään mittareita. This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.


Skip to main content core. Voisiko joku vääntää ihan rautalangasta mitä ovat mm. Kansallinen mittaristo edellyttää konkreettista, nykyistä selkeämpää. Mittareiden käyttö antaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit