torstai 24. marraskuuta 2016

Asuntoosakkeen myynti myyjän vastuu

Vastaremontoitu asunto maksaa enemmän kuin sellainen, jossa asumisen jäljet näkyvät. Käytetyn osakehuoneiston myyjä on vastuussa asunnon virheistä kahden . Koti Kiinteistö- ja asuntokauppa MYYJÄN VASTUU. Asunto - osakkeen kaupassa takarajana on kaksi vuotta hallinnan luovutuksesta. Mutta mitkä tarkelleen ottaen ovat myyjän. Huoneistokeskuksen Vantaan myyntijohtaja , LKV Marko Perälä.


Asunto -osakeyhtiön korjausvastuu ja myyjän vastuu asunnon. Osakkeenomistaja ei kuitenkaan ole vastuussa tavanomaisesta kulumisesta, joka aiheutuu . Pienet virheet ja myyjän vastuu. Usein ostaja havaitsee kaupan tekemisen jälkeen, ettei kaikki ollut ihan kuten luvattiin tai odotettiin. Myyntijohtajana tuen Huom!


Myyjä voi olla vastuussa kaupankohteen kosteusvauriosta, mutta aina ei ole selvää,. Mikäli myyjän vastuu myynnissä olevan asunnon virheestä on merkittävä, ostajalle . Asuntokaupassa kysymys myyjä vastuusta tulee yleensä esille virhevastuutilanteiden yhteydessä. Rakennuksen kosteusvaurio on etenkin myyntitilanteessa haasteellinen seikka.


Myyjän vastuu asunto - osakkeen kaupassa määräytyy asuntokauppalain mukaan. Laissa määritellään muun muassa erilaiset virhetilanteet ja . Asuntokaupan virheet voivat liittyä toimimattomiin kodinkoneisiin sekä teknisiin laitteisiin. Lain mukaan myyjän on kerrottava ostajalle kaikista tietämistään . Kahden yksityishenkilön välisessä asunto - osakkeen kaupassa ei enää . M) Asunto Oy:n asunto -osakkeet, jotka oikeuttavat hallitsemaan huoneistoa A 2 pinta-alaltaan 8neliömetriä. Onko piilevä virhe myyjän.


Kiinteistön ja asunto - osakkeen kaupassa valitsee lähtökohtaisesti sopimusvapaus. Tällaisia ovat esimerkiksi myydään sellaisena kuin on tai myydään. Vastaako myyjä virheistä myös asunto - osakeyhtiössä ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit