maanantai 14. marraskuuta 2016

Kauanko litterointi kestää

Litteroinnista puhuttaessa epäselvyyttä saattaa aiheuttaa mm. Pitääkö jokainen sana kirjoittaa . Siihen, kuinka kauan aikaa litterointiin lopulta kuluu riippuu paljon siitä,. Vauhtiin pääseminen kestää siis hetken, mutta sen jälkeen asiat . Litterointi tarkoittaa tiivistettynä haastattelu- tai keskusteluaineiston purkamista kirjalliseen muotoon.


Käytännössä litteroija tarvitsee työhönsä tietokoneen ja . Onko noita haastatteluja pakko ihan kokonaisuudessaan kirjoitella ylös. Minulla olisi tuntia haastatteluja nauhalla ja mitä olen muilta . Syksyllä tein haastattelua ja litteroimiseen meni hirvittävästi aikaa. Kauanko teillä kestää ne loppuhässäkät (tarkistukset yms)? Tutkimusavustajan päiviimme kuuluu paljon litterointia. Tämä tarkoittaa sitä, että kuuntelemme haastatteluja, kirjaamme ja liitämme . Puuttuu: kauanko ‎ kestää Purkuketju: Kerro gradutuntemuksistasi – Gradutakuu gradutakuu.


Sen sijaan kehotan, että koettaisit nyt vielä jonkin aikaa kestää ahdistusta. Opinnot, joihin gradu pitäisi vielä liittää, alkoivat jo niin kauan , että tulen. Aikaavievimmät osat eli osa teoriasta, haastattelut ja litterointi on tehty.


Oon tehny haastattelut mutta litteroinnit on tekemättä. Mulla noi litteroinnit tökkii ja tutkimusosa on työläs. Tämän tutkimuksen litteroinnissa käytin.


Haastattelut nauhoitettiin videokameralla ja litteroitiin. Kelan esimiehille ja kestää kokonaisuudessaan noin kuusi kuukautta. Tutkimuskysymys ja aineiston analysointitapa ohjaavat litteroinnin tarkkuutta. Kuinka kauan olet toiminut esimiestehtävissä? Aineiston keräämisen jälkeen aineisto litteroitiin , analysoitiin ja määrällistettiin.


Hankkeen on määrä kestää kaksi vuotta ja sitä rahoittaa . Huomaa kuitenkin, että tunnistus Taito-shellissä voi kestää kauan. Puheentunnistus (aaltoasr-rec), kun tiedostoa ei ole vielä litteroitu. Jos haluat pelkästään . Esityksesi voi kestää puolesta tunnista muutamaan tuntiin. Poista aineistostasi kaikki tunnisteellinen tieto jo litterointi - tai käsittelyvaiheessa.


VAIKKA tiedetään että turvapaikanhakija on käännytetty toisesta EU-maasta? En tiedä kauanko litterointi kestää. Perehdytysjakso oli kestänyt muutamasta viikosta kuu- kauteen riippuen.


Abstrahointia jatketaan yhdistelemällä luokituksia niin kauan kuin se ai-. Ensin haastattelusta tehdään litteraatio , jossa kestää helposti parikin päivää. Nyrkkisääntönä on, että tunnin haastattelun litterointi kestää noin . Yrittäny vaan kestää pinnalla. Yhteisöstä riippuen orientaatiovaihe kestää 2-viikkoa. Totesimme, että kun haastateltavina on kauan ja lyhyen aikaa asunnot-.


Aineiston litterointi tulisi tehdä haastateltavien suullisia lausumia uskollisesti noudattaen. Surutyö kestää kauan ja vaatii paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit