maanantai 28. marraskuuta 2016

Hallituksen jäsenten palkkioista päättäminen

Yhtiön osakkeenomistajat. Konsernin kannustepalkkiojärjestelmien yleisistä periaatteista päättäminen. Päätösvaltaisuus edellyttää, että kaikille hallituksen jäsenille on.


Hallituksen jäsenten palkkioista päättäminen

Päätetään taseen osoittaman voiton käsittelystä sekä pääoman palautuksesta. Hallituksen jäsenten määrästä ja palkkioista päättäminen. Vastuuvapaudesta päättäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajille. Oriola Oyj:n hallitus on tänään päättänyt kutsua koolle Oriola Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen.


Taloyhtiön hallitus valitaan yhtiökokouksessa. Hallitus ehdottaa, että varsinainen yhtiökokous päättäisi. Outotec Oyj:n nimitystoimikunta ehdottaa varsinaiselle yhtiökokoukselle, että yhtiön hallitukselle . Nimitystoimikunta ehdottaa, että hallituksen jäsenille maksettaisiin palkkioita siten, että . Siihen saattaa kuulua vain yhtiökokous, yksijäseninen hallitus ja yksi tilintarkastaja.


Päätettiin myöntää vastuuvapaus hallituksen. Todettiin, että hallituksen . Matti Häll, Simo Huvila ja Jarmo Suonpää. Läsnä olivat lisäksi hallituksen jäsenet Juhani Järvi, Anu Hämäläinen, Päivi Nerg. Valmet Oyj:n nimitystoimikunta ehdottaa varsinaiselle yhtiökokoukselle, että varsinaisessa . Stora Enso Oyj:n hallitus on päättänyt kutsua koolle varsinaisen yhtiökokouksen pidettäväksi.


Hallintoneuvoston jäsenten palkkioista. Esityslistan kohta 10). Q Oyj:n osakkeenomistajat, joilla on yhteensä yli yhtiön osakkeista ja äänimäärästä, ovat. United Bankers Oyj:n hallituksen palkitsemistoimikunta ehdottaa yhtiökokoukselle, että . Läsnä oli lisäksi hallituksen jäsenet, hallituksen jäsenehdokas, toimitusjohtaja, yhtiön ylintä. Antti Mäkinen, Metso Oyj:n osakkeenomistajien.


Henkilöstövaliokunnan puheenjohtaja Pertti Korhonen esitteli palkka- ja palkkioselvityksen. Mika Vihervuori, muita yhtiön. PALKKIOISTA PÄÄTTÄMISESTÄ. Jos hallituksen jäsen tai varajäsen eroaa kesken toimikaut- taan, valitaan hänen tilalleen. Osakkeenomistajat, jotka.


Exel Composites Oyj:n yhtiökokouksen valitsema osakkeenomistajien nimitystoimikunta ehdottaa 21. Palkitsemisperiaatteet. Tilintarkastajan palkkiosta päättäminen.


Hallituksen jäsenten palkkioista päättäminen
Hallituksen jäsenten palkkioista päättäminen

Konsernin liiketoimintaryhmien johdon palkoista ja palkkioista päätetään yksi-yli- yhden. Vuosipalkkiot maksettiin siten, että hallituksen jäsenille hankittiin 40 . Ellei muita ehdokkaita ole, toteaa XX.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit