tiistai 29. marraskuuta 2016

Riskienhallinta kurssi

Riskienhallinta kurssi
Riskienhallinta kurssi

Jos sinulla ei vielä ole henkilöautokorttia, . Teoriatunnit suoritetaan etänä tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä. Voi maksaa kurssin erissä. Riskienhallintakoulutus on suoritettava kahden vuoden sisään ajokortin myöntämisestä. Koulutuksessa keskitytään liikenteen riskien . Opetusmäärät vaihtelevat ajokorttiluokasta . Ilmoittaudu ensin valitsemallesi kurssille oman toimipisteesi sivuilta. Kun ilmoittautumisesi on vahvistettu, saat tunnukset webautoon, josta pääset suorittamaan . Liiketoiminnan riskejä on mahdollista vähentää oikeanlaisella riskienhallinnalla.


Riskienhallinta kurssi
Riskienhallinta kurssi

Tutustu riskienhallinnan koulutuksiin! Ajokorttiopetuksen tuntimäärät ja sisältö. Yritykset ja riskienhallinta -verkkokurssi antaa riskienhallinnan perustiedot perehdyttäen keskeisiin yritystoiminnan riskeihin ja niiden hallintakeinoihin. Osaa laatia riskienhallinta suunnitelman ja antaa toimenpide ehdotukset.


Taloushallintoliiton koulutus: Tilitoimiston riskienhallinta – Tilkitse taloudellisten väärinkäytösten mahdollisuus. Aloita autokoulu tänään! Kursseja tarjolla nyt jokaiselle sopivaan hintaan! Löydä mieluisa ja itsellesi. Kyseessä jatkuva kurssi , eli voit aloittaa koska vain.


Riskienhallinta kurssi
Riskienhallinta kurssi

Kurssi löytyy kurssilistasta selaamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit