tiistai 2. toukokuuta 2017

Elisa vikailmoitus

Suuri osa vikatilanteista ratkeaa laitteiden (mm. modeemit, digiboksit, puhelimet jne.) uudelleenkäynnistyksellä. Kokeile käynnistää laitteesi uudelleen ja jos vika. Näytä häiriöt kartalla.


Asiakaspalvelumme on suljettu. Ajanvarauksella ma-pe klo 8.

Elisa vikailmoitus

Häiriöilmoitukset, PUK- kyselyt . Käynnistä laitteet uudelleen. Tarkista häiriötiedotteet ja häiriökartta. Tee vianrajaus ohjeen mukaan. Tässä ohjeessa kerrotaan mitä asioita kannattaa tarkistaa ja tehdä ongelmatilanteissa ennen soittoa asiakaspalveluun.


Elisan kaapeli-tv-verkon maksukanavien . Vika korjataan joko etäkäyttöisesti tai lähiasentajan toimesta. Tarvitsetko yritysasiakaspalvelun, Yritysgurun vai myyntipalvelun numeroa?

Elisa vikailmoitus

Katsasta kaikki yhteystietomme! Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden . Vikatilanne vaikuttaa alueiden tv-, radio- ja kaapelimodeemipalveluihin. Vika vaikuttaa myös mobiililiverkon toimivuuteen ulkomailla.


Katso silloin kun sinulle sopii. Meillä pätkii tämän tästä ja nyt viimeaikoina joka ilta kello 20:(noin) . Palvelu näyttää kaikki tiedossamme olevat katkot. Sähkönjakelun palvelutaso.


Havaittu häiriöitä eri puolilla aluettamme DNA-liittymissä ja Watson-palvelussa. Internetyhteys sisältyy aina vuokraan. Vika on motittanut osan alueen laajakaistayhteyksistä, lankapuhelin- ja . Ilmoita asiasta meille, niin . Kirkonmaan puhelin- ja nettiyhteydet ovat olleet poikki yli viikon — Vika pyritään korjaamaan keskiviikon aikana. Tekninen tukemme palvelee asiakkaita SantaCare -ylläpitosopimuksiin (SantaCare Maintenance) liittyvien laitteiden . Viestintä ja tietoliikenne-.


Elisa Santa Monican tekninen tuki.

Vertaile palveluntarjoajien hintoja ja valitse haluamasi palvelut alta! Laajakaista- ja kaapeli-tv palvelut. Kaikkien asuntojen vuokraan sisältyy megabitin laajakaistayhteys.


Saat yhteyden käyttöösi tilaamalla sen Elisalta. Tehtiinpä vikailmoitus ja asiakaspalvelija oli erittäin ymmärtäväinen ja pahoitteli harmia ja lupasi tehdä vikailmoituksen Elisalle. Kauppalehti kysyi Elisalta , mitä asialle voisi tehdä.


Elisa vikailmoitus

Saarijärven kaupungintalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit