keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Sanakirja mot

Sanakirja mot

Sinulla on nyt käytössäsi parhaat kielityökalut. MOTiin luottavat jo sadattuhannet laatutietoiset käyttäjät päivittäin kotimaisissa ja . Lue lisää sisällöistämme. MOT -verkkokauppa tarjoaa laadukkaat sanakirjat, erikoisalojen sanastot ja käännökset yrityksille, yhteisöille, yksityisille ja oppilaitoksille.


Tutustu ohjevideoihin ja käyttövinkkeihin.

Sanakirja päivittyy neljännevuosittain. MOT sanakirjasto NetMOT sanakirjasto. Pääsy, Pääsy elektronisiin aineistoihin . Sámi Giellatekno - saamenkielen sanakirja. Erikoisalojen sanastojen ja sanakirjojen kokoelma - Sanastokeskus TSK.


Katso sanan MOT käännös englanti-suomi. MOT Online -sanakirjapalvelu on uudistunut tänä syksynä. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.

Sanakirja mot

Kaksikieliset sanakirjat. MOT Dictionaries sisältää eri kielten sanakirjoja. MOT Proofing on englanninkielen tarkistin ja MOT Translation englanninkielen . Jokaisella organisaatiolla on oma sisäänkirjautumisosoite.


Sanakirja mot

Aineistoa tilaavat organisaatiot. Laadukkaat Mot online sähköiset sanakirjat perustuvat Kielikoneen ja Gummerus Kustannuksen yhteistyössä kokoamiin kaksikielisiin suursanakirjoihin. MOT Pro Englanti, Oxford Dictionary of English, Oxford Thesaurus of English,.


Ordböcker-kohdassa svenska-engelska-svenska - sanakirja. Usean sanakirjan valinta. Voit valita useita sanakirjoja samaan hakuun, esim. Kielikone Oy on kieliteknologian edelläkävijä ja digitaalisten sanakirja - ja kielipalvelujen markkinajohtaja Suomessa. Monipuolisiin kielipalveluihimme sisältyvät . Oletko jo kokeillut seuraavan sukupolven MOTia eri laitteillasi?


MOT - sanakirjat on uudistunut uudenlaiseksi kokonaisuudeksi, jota on helppo . Flash player firefox. Centos nmap download. Kirjaston tietokoneilla voi selata Tilastokeskuksen Suomen tilastollista vuosikirjaa sekä lukea seuraavia .

Suomi englanti sanakirja mot. Kielisanastojen lisäksi käytössä on myös Recallmed-lääketieteen sanasto. MOT Kokonaispalvelu koekäytössä 07.


MOT Ranska MOT WSOY Ranskan tekniikka ja kauppa. Kielitoimiston sanakirja on Kotimaisten kielten keskuksessa laadittu suomen yleiskielen sanakirja. MOT Asutusnimihakemisto MOT Gustava Engelsk .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit