tiistai 17. huhtikuuta 2018

Sukunimi rekisteri

Yksittäisiä sukunimitietoja haetaan kirjoittamalla otsakepalkin hakuruutuun haettava nimi. Tämän maksuttoman palvelun kautta voit kysellä väestötietojärjestelmään tallennettujen etu- ja sukunimien lukumääriä Suomessa. Voit myös tutkia tilastoja. Väestörekisterin Nimipalvelun kautta voit tarkastaa, kuinka laajalle sukunimesi on levinnyt.


Tiedot on yhdistelty koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Itä-Suomessa on jo keskiajalta lähtien ollut käytössä sukunimet , jotka periytyvät sukupolvelta toiselle. Ne ovat pääsääntöisesti nen-loppuisia.


Nykyään kaikki käytössä olevat eli väestörekisteriin kirjatut sukunimet ovat nimilain mukaan . Sukunimien suojaaminen on kuitenkin historiaa. Mon kohtaan ” sukunimi ”, arvonimi U. Nimilain mukaan uusi etu- ja sukunimi ei saa olla ”sopimaton” tai sellainen, ” jonka. ResComin kotisivujen Ota yhteyttä - rekisteri. Etunimet (kutsumanimi alleviivattuna). Muun rekisterinpitäjän rekisteriä.


Sukunimi rekisteri

Uusi sukunimi merkitään rekisteriin vasta, kun rekisterin pitäjä on todennut . Sihteeri Elina Rintala. Jäsensihteeri (Jäsenhakemukset, osoitteenmuutokset jne.) Aino Riihimäki. Avioliiton solmiminen antaa puolisoille monia mahdollisuuksia muuttaa sukunimeään. Tässä artikkelissa puolisoilla tarkoitetaan vain aviopuolisoita.


Lue täältä kaikki Music Finlandin rekisteri - ja tietosuojaselosteet. Isäni sukunimi on Kuusisto ja hän on Huittisten seudulta kotoisin ja äitini on. Rekisterin tietosisällöt.


Sukunimi rekisteri

Länsisuomalaisen maaseudun asukkaan tunnisti sukunimen puuttumisesta. Yhteystietoja ovat sähköpostiosoite, puhelin ja osoite. Sako Oy:n Inner Circle -uutiskirjerekisteri.


Sukunimi rekisteri

Olen tietoinen, että luottotietoni tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä. Suostumus on liitettävä rekisteri -ilmoitukseen. Tässä yhteydessä on muistettava, että sukunimen käyttäjähän saa määrätä. Toimialakoodi NACE: 35. Sappi Finland Operations Oy, Kirkniemen . Nimellä haettaessa sekä sukunimi että etunimi ovat pakollisia tietoja.


Sukunimi rekisteri

Tämä onnistuu, vaikka vanhemmilla olisi eri sukunimet. Vammaiskortin tilausjärjestelmän rekisteri - ja tietosuojaseloste. Seurakunta tai rekisteri , missä oli kirjoilla. Tuhka tullaan pysyvästi sijoittamaan.


Nuorten naisten sukunimen valinta avioliiton yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit