perjantai 20. huhtikuuta 2018

Ytunnuksen hakeminen tiekunnalle

KATSO-tunnisteen hakeminen tiekunnalle KATSO-pääkäyttäjän . Tieyhdistys toimii yksityisteiden ja niiden tiekuntien valtakunnallisena edunvalvojana ja opastajana. Tieyhdistyksen jäseninä olevat tiekunnat saavat lisäksi monipuolisia. Pikkuruisen tiekunnan ei kannata edes paljoakaan pankkeja käytellä, vaan satsata kyä ja vihko . Verohallinto eivät ota vastaan yritykseltäsi paperilomakkeita (Y-lomake). Hakemus on toimitettava puheenjohtajalle viimeistään vrk ennen kokousta.


Yhtiömuoto: Yhteisetuudet (YTJ). Kauppalehden Yrityshaku löytää kaikki keskeiset yritystiedot yritykselle PÄNGÄTSALON METSÄTIEN TIEKUNTA. Tietä koskevien asioiden hoitamista varten on perustettu tiekunta ja. Parantamisavustusta voit hakea milloin tahansa. Y - tunnus , toimitusjohtaja ja taloustiedot.


Jollei ole muuttunut, tiekunta voi hakea arvonlisäverovelvolliseksi,jos on. Puuttuu: hakeminen Y-tunnuksen hakeminen tiekunnalle - ururybin. Maanmittauslaitoksen yksityistierekisteriin merkitään yksityistiet, joille on perustettu tiekunta.


Rekisteristä selviää mm. Työn toteuttajan tiedot. Y1-lomakkeen liitteeksi laitetaan kopio perustamiskirjasta ja yhdistyksen säännöistä. Hae yksityistietoimitusta samalla hakemuslomakkeella kuin muita toimituksia.


Ohjeet Katso-tunnisteen hakemiseen ovat Katso-palvelun sivuilla. Muuttuneen yksityistielain myötä muuttui myös tiekuntien perustaminen. Avustushakemus on jätettävä edellämainituin liittein tai menettää avustuksen. Marjamäen yksityistien tiekunta yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.


Avustusta pitää hakea kaupungilta saatavalla hakemuslomakkeella maaliskuun loppuun mennessä vuosittain. Muutoksenhaku (oikaisuvaatimus ja moitekanne YksTL64§ ja 65§ mukaisesti) 19. Monipuolista tieisännöintipalvelua yksityisteiden tiekunnille.


Autamme tiekuntaa hakemaan avustukset. Tarjoamme yksityisteiden tiekunnille kaikki palvelut. Tiekuntien riita-asioita käsittelee 1. Kulukorvaukset , palkkiot ja palkat.


Yksityistielain muutokset – vaikutukset tiekuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit