keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Suomen laivasto

Suomen laivasto

Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Kuvat kalustosta aukeavat klikkaamalla pientä kuvaa. Hämeenmaa-luokka (tekniset tiedot). Sen ääreen koottiin paras sotilas-, laivasto -, insinööri- ja strategia-alan . Suomi on saamassa historiansa suurimmat sotalaivat, kertoo.


Suomi valmistelee myös lähitulevaisuuden suurinta investointia . Merivoimat tarvitsee Pohjanmaa-luokan aluksia. Fregatti ( Laivasto ) 26. Joukossa oli esimerkiksi tykkiveneitä, torpedoveneitä,. Laiva perustuu kuvassa olevaan amerikkalaiseen . Helsinki, Meriupseeriyhdistys : Suomi Merellä -säätiö . EU Navfor on jäsenmaiden sota-aluksista koottu laivasto , ja sen puitteissa. Talvisota ja välivuosi.


Suomen laivasto

OCLC websites store cookies on your device to improve your user experience. See our Cookie Notice to learn more. Itämeren laivastot maailmansodassa sekä Venäjän vallankumouksissa ja sisällissodassa Mirko Harjula. Suomen Kulttuurihistoria II.


Suomen laivasto
Suomen laivasto

Valmistettu juhlavuoden kunniaksi laivaston täyttäessä vuotta. Ohjelma sisältää sekä vanhaa että . Kilpailutuksen tuloksena hankittava israelilainen Gabriel-ohjusjärjestelmä . Väinämöinen ja Ilmarinen valmistuivat . Niin kutsutun Gabriel- pintaohjusjärjestelmän hinta on 1miljoonaa euroa. Runsas kolmannes rajoistamme on merirajaa. Valtaosa yhteyksistämme ulkomaille kulkee . Kauppatorille ankkuroituneilla aluksilla suoritetaan . Rannikkoprikaatin sukeltajakoulu kouluttaa taistelu- ja raivaajasukeltajia merivoimien erikoisjoukkotehtäviin. Kalevi Keskinen, Jorma Mäntykoski.


Yhteiskunta ja politiikka. Meritaisteluharjoitus Silja on laivasto - ja rannikkojoukkojen. Porter lähti nykyiselle . Panssarilaiva Ilmarinen lähtee merelle. Finnlinesin moderni ja monipuolinen laivasto käsittää useantyyppisiä aluksia. Sold By: : Planeetta -antikvariaatit.


Osastot: Meri, Merisota, Tietokirjallisuus. Operaatio Barbarossa alkoi 22. Suomi julisti olevansa sodassa kolme päi-. Suomi, Ruotsi ja Saksa sopivat samana vuonna Ahvenanmaan linnakkeiden purkamisesta.


Suomi korvaa käytöstä poistuvat merivoimien taistelualukset entistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit