torstai 26. huhtikuuta 2018

Virkatut nauhat

Virkatut nauhat
Virkatut nauhat

Tämän Pin-lisäyksen löysi RAILI MARJAMÄKI. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Koruharrastaja Riikka Reinikainen neuvoo, miten voit virkata siron nauhan avaimia tai kulkulupaa varten. Nauha käy myös korusta.


Helpot ja kauniit avainnauhat voi virkata vaikka kaikissa lempiväreissä. Katkaise lanka, asettele nauhat vastakkain ja ompele etupistoilla . Nyt kyllä tuli tehtyä hempeitä avainnauhoja. Tein nämä samalla tyylillä kuin viime kesänä virkkaamani kesäpannat. Minä virkkasin nauhoihin rusetit tällä virkatun rusetin ohjeella.


Ota nauhan ensimmäinen ympyrä ja tee siihen kaksi piilosilmukkaa. VINKKI: Halutessasi voit virkata jo ensimmäiseen ympyrään 7 . Virkkaa itse Converse lenkkarit vaikka vauvalle lahjaksi. Työssäni tarvitsen avaimia jatkuvasti. Jokainen ovi ja jokainen kaappi on lukossa. Kaupoissa myytävät avainnauhat ovat . Ohjeen avainnauhaan on virkattu aloitusketjuun silmukkaa ja silmukka.


Kun nauha on sopivan pituinen, pujota avainrengas työhön. Tässä nauhassa on kolmenlaisia koristeita: virkatut kolmiot, puukoristeet ja tupsut. Näistä voi toki soveltaa omien oppilaiden ikäluokille sopivia osia.


Virkatut nauhat

Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta VIRKATTU AVAINNAUHA. Kuteeksi sopii myös ohut Paulina-punoskude. Lankavan suositut ohjeet virkattuihin mattoihin löydät täältä.


Lataa ilmainen ohje ja virkkaa oma mattosi! Katso askarteluidea Mobile virkatuista eläimistä ja seuraa ilmaisia ohjeita. Kapea, lettimäinen nauha ja langalla päällystetyt pallot . Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu. Yksi panta riittää vauvan tai pienen hoikan tytön. Virkattu nauha - Virkattu nauha 3. Kukkia, pitsinauhaa ja selkeää sileää.


Virkatut nauhat

Ihana lahja-idea esimerki. Lasipurkki, virkattu , vaaleanpunainen nauha ja sydän. Käsintehty yksilöllinen lasipurkki. Purkki sopii kauniisti säilytykseen tai lahjojen . Tiina Koljonen descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.


Virkatut nauhat

Näin syntyy virkattua pintaa: umpinaista pintaa kuten pipoja ja lapasia tai. Tekniikassa virkataan ensin pylväistä ja ketjusilmukoista nauhaa , joka . Vauvan tossuissa pitää huomioida se, että jos tossuihin tekee nauhat , on niiden oltava lyhyet ja niin hyvin kiinnitetty, että vauva ei voi saada . Ystävänpäivänä voi helliä ystävää visuaalisilla herkuilla. Suvin supersöpöjä virkattuja herkkuja tekisi mieli maistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit