maanantai 16. huhtikuuta 2018

Trafi palvelukatko

Palvelu on suljettu tilapäisesti huoltotöiden vuoksi. Pyrimme avaamaan palvelun uudestaan mahdollisimman pian. Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Käytä palvelua, kun haluat ilmoittaa ajoneuvosi liikennekäyttöön.


Liikennekäyttöönotto tulee voimaan heti ilmoituksen jälkeen ja on voimassa toistaiseksi. Trafi tiedotti sunnuntaina, että tilapäisen palvelukatkon syynä ovat huoltotyöt. Trafi pahoitteli tilannetta tuoreeltaan ja kertoi pyrkivänsä . Mistä siis palvelukatko ja sitä kautta sotkut autokaupassa.


Uuteen virastoon yhdistyvät liikenteen turvallisuusvirasto Trafi , Viestintävirasto ja Liikenneviraston tietyt viranomaistoiminnot kuten . Ministeriö on pyytänyt Viestintävirastoa ja Trafin pääjohtajaa. Liikenne- ja viestintäministeriö kommentoi syntynyttä kohua Trafin uudesta verkkopalvelusta, josta on saanut esimerkiksi tietoja ajokortin . Mites nyt voit hakea varmenteen kun trafin sivut on. Ei somessa tai sivuilla? Onhan tämä ihan mahdotonta . Oma asiointi -palveluun ja klikkaamalla Omat.


Nordean palvelukatko siirtyy – ei paniikkia sunnuntaina. Airiston veneonnettomuuden jälkipuinti käy kuumana – Trafi haluaisi ensin tutkia . Oma Säästöpankin, POP Pankin ja Handelsbankenin palvelukatko alkoi tänään kello viisi ja päättyy kello 8. Näin vältetään varmenteen vanhenemisesta johtuvat palvelukatkot. Jos haluat tutustua VTJ-rajapintaan . Vierailija: Aika jännä, että Trafi julkaisee niitä. Kaikkien suomalaiset tiedot julkisia Trafin sivuilla. MitVit, lukee vaan että palvelukatko.


Viranomaisena Trafi kerää ja käsittelee henkilötietoja sille laissa säädettyjen tehtävien toteuttamiseksi. HAMKin Finnassa palvelukatko. Liikenteen asioinnin palvelukatko Trafico. Nyt ajellaan sitten tämä päivä ilmaiseksi vai miten tehdään, Trafi ? Paarikuljetuksissa edellytetään, että auto täyttää Trafin. Trafin avoimena datana julkaisemaa tietoa Suomessa.


Näyttää olevan trafin sivut kiinni, palvelukatko. Ei onnistu liikennekäyttöönotto nyt. Teemme ylläpitotöitä järjestelmiimme, mistä aiheutuu palvelukatko EtuTileille. Palvelukatkon aikana EtuTilit ovat kokonaan pois käytöstä.


Porokellon tuottamat varoitukset saatiin V- Traf. Internet -palvelu on monikertaisesti varmistettu, mutta joskus palvelukatkoja aiheuttavat ongelmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit