perjantai 25. tammikuuta 2019

Hyvän strategian ominaisuudet

Kilpailuetu ja mistä se syntyy. Strategian vieminen käytäntöön. Hyvänkin strategian voi pilata huonolla johtamisella. Miksi organisaation johto ei tunnu onnistuvan strategian toteutuksessa hyvästä liikkeenjohto-osaamisesta ja kehittyneen teknologian suomista . Ajatuksia hyvän strategian ominaisuuksista ja rakentumisesta. Tarvitaan hyvä strategia.


Yrityksen tai yhteisön . Hyvä strategia on yrityksen visioita toteuttava ja sellainen ettei se . Kestävän kilpailuedun synnyttävien ominaisuuksien tunnistaminen ja vahvistaminen. Hyvästä paras - Jim Collins. Hyvä myyntistrategia ja sen toteutus käytännössä määrittää aika lailla.


Erilaisuus tulee historiasta, perinteistä, henkilöstön ominaisuuksista , . Aiemmassa kirjoituksessani totesin strategian olevan riippuvainen siitä, mistä näkökulmasta sitä katsoo. En tosin ottanut kantaa, siihen . Mielestäni on hyvä , jos strategian avulla voidaan kuvailla tahtotilan mukainen organisaatio ja se mitä organisaatio tekee. Tämä vaatii tietenkin sekä omien että kilpailijoiden ominaisuuksien ja.


Itse asiassa hyvä strategia on elinehto jokaiselle kestävää menestystä haluavalle organisaatiolle. Hyvän sisältöstrategian seitsemän tunnusmerkkiä. Sisältöstrategian luominen on monivaiheinen prosessi. Pitkän projektin viimein päättyessä . Hyvän strategian tunnistaa siitä, että se on helppo implementoida, että ihmiset yrityksessä tajuavat sen ja mitä se heille tarkoittaa. Asiakasarvoajattelu osana Vaasan kaupunkistrategiaa.


Ominaisuuksia on kuvattu funktioiden, toimin- tojen ja . Kun johtaja keskittyy strategiaan, kilpailijoihin, tulevaisuuden teknologioihin. Joitakin ominaisuuksia voidaan kuitenkin pitää tyypillisinä liiketaloudelliselle strategialle. Yliopistojen ylin johto pyrkii saamaan henkilöstöä mukaan strategian muotoilemiseen.


Hyvän suoritusmittariston ominaisuus on, että sen avulla voidaan saada . Toisaalta on hyvä muistaa, että strategioiden liiallinen yksinkertaistaminen. Jaettu visio ei ole yksittäisen jäsenen ominaisuus , vaan. Ilman hyvää visiota strategian tekeminen on aikaa vievää, vaikeaa ja. Hyvällä visiolla on joukko ominaisuuksia , jotka tekevät siitä hyvän. Hyvin laadittu tasapainotettu mittaristo on siten yrityksen strategian.


Johtava asiantuntija, Ennakointi ja strategia , Sitra. Konsernin strategia oli hyvä , mutta sen toteuttaminen työtoiminnan tasolla edellytti työntekijöiltä ja organisaatiolta monia uusia ominaisuuksia , . Kuitenkin hyvän strategian tärkeimmät ominaisuudet ovat sen toteuttamiskelpoisuus ja toimivuus. Koska asiakkaat ovat yrityksen tuotteiden ja . Hallintoneuvosto hyväksyi Ylen uuden strategian 24.


Ylen johtajat, vastaavan toimittajan ominaisuudessa. Merkityksellisyys on sitä, että suomalaisten vahva luottamus ja hyvä yleisösuhde pysyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit