keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Talousarvion sitovuustaso

Talousarvion sitovuustaso
Talousarvion sitovuustaso

Kunnan talousarvion ja -suunnitelman rakenne ja sisältö. Talousarvion hyväksymisen yhteydessä päätetään sitovuustasosta. Investointien määrärahat ja sitovuustaso.


TALOUSARVION SITOVUUSTASO. Käyttötalouden määrärahat ja sitovuustaso. Kunnanvaltuuston hyväksymän talousarvion mukaiset vastuualueiden . Kaupunginvaltuusto päättää vuosittain talousarvion käsittelyn yhteydessä talousarvion sitovuustason.


Vain valtuusto voi vuoden kuluessa muuttaa talousarvion . Valtuuston on vuoden loppuun mennessä. Kaikkien vastuuhenkilöiden edellytetään tutustuvan talousarvioon ja toiminta- ja taloussuunnitelmaan sekä . Aikaisemmin on talousarvion sitovuustaso ollut lautakunnalla hallintokunnalla. Yleishallinnon, hautaustoimen ja kiinteistötoimen sitovuustaso on . Nettobudjetoiduille yksiköille . Yhtymäkokouksen sitovuustasot. RATKAISUVALTA VIERAAN PÄÄOMAN JA ANTOLAINOJEN. MUUTOKSIA KOSKEVISSA ASIOISSA.


Ta lous ar vio ta suunniteltaessa em. Sitovuus merkitsee sitä, että . Joensuun Veden talousarvion sitovuustaso valtuustoon nähden on tu los las kel-. Kokonaismäärärahat ja talonrakennusprojektit, sitovuustaso valtuusto.


LAVA: Päätöksellä on jonkin verran . Kemijärven kaupungin päätöksenteon ja talousarvion sitovuustason rakenne on alla olevan mukainen: Hyvinvointipalvelujen ja teknisten palvelujen . Määrärahat ja arvioidut tulot voi talousarviossa vahvistaa sitoviksi bruttoperiaatteen tai nettoperiaatteen mukaan. Kunnanhallitukseen ja lautakuntiin nähden . Seurakunnan talousarvio on laadittu veroprosentin mukaan ja kirkkoneuvoston. Hautainhoitorahaston talousarvio 1. Johtokuntaan nähden talousarvion sitovuustaso on pelastuslaitoksen.


Sisällysluettelo: sivu. Oheismateriaalina on tiedoksi kirjanpidosta . Kirkkoherran katsaus ja yleisperustelut. Johtokunta päättää talousarviosta, jossa annetaan vastuualueille (osastotaso.


02) ja hankkeille määrärahat, tuloarviot ja sitovat . Rauman seurakunnassa talousarvion sitovuustaso käyttötaloudessa on kirkkovaltuustoon. Muista kuin sitovuustason ylittävistä määrärahamuutoksista päättää kirkkoneuvosto. Lautakuntien määrärahat sisältyvät kunnan talousarvion käyttötalousosaan. Liikelaitoksen johtokunnan hyväksymän talousarvion toteutumisvertailu. Kaikki myyntituotot (voitot mukaan lukien) lienevät budjetoitu talousarvion . Seurakuntayhtymän talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman laatimisessa.


Arkistosääntö ja arkistonmuodostussuunnitelma. Oulunkaaren talousarvion sitovuustaso on osasto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit