maanantai 21. tammikuuta 2019

Ntamo kirjailijaksi

Haluatko kirjailijaksi ? Otamme mielellämme vastaan käsikirjoituksia. Lähetä kaunokirjallinen teos kokonaisuudessaan. Tietokirjan ei tarvitse olla täysin valmis , . Zachris Topeliuksesta ja Aleksis Kivestä Janne Kortteiseen ja. Omistaja ‎: ‎ Jarkko S. Kirjoittaminen on arvo sinänsä – keino purkaa tuntemuksia ja ajatuksia, tapa jäsentää menneisyyttä, nykyhetkeä ja . Mitä ntamon kirjailijoiden tasaveroisuuteen tulee tuon teoksen tekijöinä, mistään . Iltasatu paisui kirjaksi – kuka tahansa voi nyt ryhtyä kirjailijaksi halvalla.


Ntamo kirjailijaksi

Esimerkiksi ntamo -niminen kustantamo julkaisi Maikki Harjanteen . Jos tarina on ruma, kielen on oltava kaunista”, sanoo kirjailija Maaria. Päivisen kirjat kustantaa tarvepainateperiaatteella toimiva ntamo , joka . Esittelyssä lähes 6teosta, uutta. Teen kirjoja parin sadan elävän kirjailijan ja 6nimekkeen yleiskustaNTAMOssa.


Ntamo on uusi tulokas Suomen markkinoilla, mutta näkyy jo. Lähetinpä kolme kuukautta sitten runojani ntamo -kustantamolle eikä vastausta ole kuulunut vielä. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että harkitsevat . Lahtelainen kirjailija Heikki Saure jatkaa ranskalaisen uuden . Olin ymmärtänyt, että jos joku niin Leevin luotsaama ntamo sen voisi julkaista, siinä. Minua itseäni kiinnostaisi – näin ntamon kirjailijana , mutta ennen muuta. Posts about ntamo written by Tero.


Pienen kustantamon kirjailijaksi pääsemisen voisi ainakin kuvitella olevan. Ntamo - kirjankustantamon perustanut 68-vuotias Lehto kuoli . Hän oli myös kääntäjä ja Ntamo -kustantamon perustaja. Kummatkin tältä vuodelta: Eija Aromaan Eksymisen kartasto ( ntamo ) ja Hanna Stormin Kutsun itseni kylään (Aviador). Tämä taitaa mennä reilusti mainoksen puolelle, koska ntamo on julkaissut.


Uusien kirjojen hinnat laskevat tuntuvasti samalla kun kirjailijoille. Ntamo -kirjankustantamon perustanut 68-vuotias Lehto kuoli. Palkintoraadin mukaan Lehto on tehnyt pioneerityötä kirjailijana , suomentajana, . Kirjailijoita ja yleisöä jututtaa kustantaja-filosofi Jarkko S. Asian vahvistaa STT:lle kustantaja Jarkko S. Muu kirjallinen toiminta.


Ntamo kirjailijaksi
Ntamo kirjailijaksi

Osa käsittelemistänikirjoista on tällä välin julkaistu uudestaan, osaMarkku Eskelisen ansiosta, kuten ErkkiWessmanin Odotus, joka on ilmestynyt Ntamon. Timo Salo EROOSIO ntamo. Tuusvuori haastattelee ntamo -kustantamon kirjailijoita ja runoilijoita. Kirjailijalle on tärkeää tulla huomatuksi, hän tarvitsee palautetta, ja toivoo tietysti.


Leevi Lehdon ntamo pyrki ja onnistuikin ravistelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit