perjantai 18. tammikuuta 2019

Posti jakeluhäiriöt

Tarksita onko postinumeroalueellasi havaittu jakeluhäiriötä. Jakeluaikamme ovat laajentuneet ja postia jaetaan myös iltaisin. Jakeluhäiriöstä voit olla yhteydessä meihin oheisen lomakkeen kautta, jonka . Ilmoitus jakeluhäiriöstä.


Traficomin tehtävänä on huolehtia siitä, että posti kulkee postilain mukaisesti.

Posti jakeluhäiriöt

Ongelmia postin jakelussa. Postin jakeluhäiriöt ja -tavat. Ota yhteyttä postiin liittyvissä asioissa . Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Muiden kirjeiden (mm. laskujen), sanomalehtien, aikakauslehtien ja mainosten jakelu eivät kuulu yleispalvelun piiriin.


Niiden jakelua postilain muutokset eivät . Tuttu kehitys jatkui: kirjeiden määrä putoaa, mutta pakettien määrä kasvaa. Tontunmäessä asuva eläkeläinen Airi Tukia laski, että hänen .

Posti jakeluhäiriöt

Jakelualueemme kattaa pääsääntöisesti kuntien taajamat. Järjestely koskee esimerkiksi lehtiä ja kirjeitä, joiden jakelu ei ole sidottu tiettyyn päivään. Varhaisjakelupäivystykset. Oulun Jakelutoimisto ei pääse tekemään osoitteenmuutoksia kirjepostiin. Jaettavan postin osoitetiedot tulevat toimeksiantajilta.


Viisipäiväinen jakelu koskee vain yleispalveluun kuuluvia . Jakelu saadaan Hirviojan mukaan paranemaan vain palaamalla siihen. Roosin mukaan jakeluhäiriöt saadaan pysäytetyksi ensinnäkin suunnittelemalla postin jakelureitit uudelleen henkilöstön kanssa niin, että . Joidenkin lähetysten jakelu voi siirtyä maanantaihin. Käyntiosoite: Sälinkääntie (K-Citymarket), Mäntsälä.


Yleispalvelukirjeiden jakelu voi harventua kolmipäiväiseksi kaupungeissa ja . Se johtui postin rahtikuljetuksia alihankintana hoitavan yrityksen . Mikäli paikallisen kaupunkilehden tai suoramainosten jakelu talouteesi on häiriintynyt kannattaa asiasta antaa heti jakelupalautetta. Se käy kätevästi täyttämällä . Taustalla ovat postialan työehtosopimusneuvottelut. Tuuloksessa jakeluhäiriöitä ovat aiheuttaneet olosuhteiden lisäksi jakajien. Peräti prosenttia kaikesta Suomen pakettiliikenteestä kulkee Helsingissä .

Se on valitettavasti aiheuttanut häiriöitä myös Ruovesi-lehden jakelussa. Riihimäki myöntää, että postilla on ollut tänä keväänä jakeluhäiriöitä Uudenkaupungin, Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin alueella. Sijaisia on yhä vaikeampi . Tämänhetkinen tilanne ei ole kuitenkaan millään tavoin . Pääkaupunkiseudun uusi posteljooni: PKS Jakelu Oy aloittaa toimintansa osana.


Posti jakeluhäiriöt

Joulukuun arkipyhät vaikuttavat työttömyyskassan aukioloaikoihin seuraavasti: Perjantaina 21.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit