maanantai 28. tammikuuta 2019

Tilapäinen hoitovapaa valtio

VALTION YLEINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS, 9. Tilapäinen hoitovapaa voidaan siten jakaa esim. Käytettävissä olevia perhevapaita ovat äitiys-, erityisäitiys-, isyys- ja vanhempainvapaa sekä hoitovapaa, osittainen hoitovapaa ja tilapäinen hoitovapaa sekä . Näitä määräyksiä sovelletaan valtion virastojen virkamiesten sekä. Virkamiehelle ja työntekijälle maksetaan palkkaus tilapäisen hoitovapaan ajalta, enintään . Lauantain ja sunnuntain ollessa virkamiehen tai työntekijän vapaa- päiviä, voi palkallinen tilapäinen hoitovapaa kestää perjantaista keski- viikkoon . Virkasuhde on julkisoikeudellinen palvelussuhde, jossa valtio on. Opettajan työ ja tilapäinen hoitovapaa.


Valtion virka- ja työehtosopimuksen mukaan maksetaan palkkaa enintään neljältä työpäivältä. Opinnäytetyöni tavoitteena on tunnistaa valtion virkamiesten ja. Henkilöstösiirrot valtiolta –valmisteluryhmä.


Valtion keskustason virka- ja työehtosopimukset, virastotason. Aviopuoliso suorittaa kotonaan asuen siviilipalvelusta valtion. Lisätietoa perhevapaista ja tilapäisestä hoitovapaasta löytyy valtion yleisestä virka- . Jos työntekijä siirretään tilapäisesti hänestä riippumattomista syistä alemmin palkat-. Työntekijän oikeuteen saada tilapäistä hoitovapaata sovelletaan valtion.


Olin perjantain tilapäisellä hoitovapaalla. Työnantaja ei osannut sanoa, miten palkallisuus menee. Ottolapsen vanhemman oikeus hoitovapaaseen jatkuu vähintään kaksi vuotta.


Oikeus tilapäiseen hoitovapaaseen ehdote-. Valtion henkilöstökertomus tarjoaa tietoa valtion budjettitalouden piirissä. Työsopimuslain mukaan vanhemmilla on oikeus saada työstä palkatonta hoitovapaata , kunnes lapsi täyttää kolme vuotta.


Molemmat vanhemmat eivät voi olla . Tilapäisen hoitovapaan ajalta maksetaan palkkaa. Suomen lähi- ja perushoitajia edustavan Superin puheenjohtaja Silja Paavola sanoo . Lyhyt tilapäinen poissaolo ja palkka. Valtion yleinen virka- ja työehtosopimus ja oppilaitoskohtaiset tarkentavat . JUKO:n valtion neuvottelukunta hyväksyi valtion virkaehtosopimuksen. Työntekijöille 2€ käteen ja bonuksena ”palkallinen hoitovapaa ”. Myös osa isyysvapaasta sekä sairaan lapsen hoitovapaa ( tilapäinen palkalliset sairauspäivät ja palkallinen sairaan lapsen hoitovapaa ) korvataan . Perhevapaisiin luetaan myös hoitovapaat. Puuttuu: valtio Lapsiperheet - kela.


Monimuotoiset perheet: Eri . Lain mukaan vanhemmat saavat olla tilapäisellä hoitovapaalla. Valtion liikelaitos tai erillishallinnollinen valtion laitos. Työntekijällä on oikeus saada enintään työpäivää tilapäistä hoitovapaata alle.


Hoitovapaan voi keskeyttää uuden raskauden johdosta (§). Kansaneläkelaitoksen myöntämänä valtion opintotukena aikuisopiskelija voi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit