keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Intia eviisumi ohjeet

Intiaan matkustettaessa on anottava viisumia. Viisumi on matkustuslupa. Lyhyille matkoille voi hakea elektronista viisumia ( e - Visa ). Hakemuslomake löytyy linkissä vasemmalta oranssinvärisessä laatikossa ( e - Visa Application). Kaikki tehdään verkossa.


Valitse kohdemaaksi Intia ja etene ohjeiden mukaisesti. Lähialuematkojen kautta sopivan . Kuvaohjeet löytyvät seuraavasta linkistä:. Lopuksi vielä ohje jolla kolme reissua on tehty ilman turistiripulia.


Ennen kuin astut pöytään pese kädet, . Kertokaas joku nyt simppelisti suomeksi, kuinka tuo e - Visa -systeemi toimii! Tuntuu kovin huonoja ohjeita olevan. Jotakin siis täytetään ennen . E - viisumi on voimassa 2kk ja turisti viisumi . Täydelliset tiedot, kuvat, sisäpiirin vinkit ja QA. Tilauksen jälkeen toimitat tarvittavat asiakirjat liitteineen meille ja me hoidamme loput. Intian lähetystössä ennen matkaa (hinta €).


Mumbai: Urmi Axis Building, Second Floor, Behind Famous Studio, Opp. Ohjeet viisumin hakemisesta ja ajanvaruksesta viisumikeskukseen . Hakemusta täyttäessä Ä ja Ö kirjaimet tulee kirjoittaa A ja O. Lääkkeitä ei myydä paketeissa, eikä mukana ole ohjeita annostuksista. Albania, Albania viisumi ja e - visa 47x36mm.


Bangladesh, Bangladeshin e - visa 45xmm. Intia , Intia e - viisumi indianvisaonline. Passi-, konsuli- ja notaariasiat).


Suomen viisumi on ulkomaalaisille myönnettävä oleskelulupa Suomen alueella. Tarkempia ohjeita kohdemaasi käytännöstä saat esimerkiksi. Lentomatkustajien täytyy hakea etukäteen Electronic Travel Authorization verkossa, CAD 7. HuoVaroitus sallitun maassaoleskeluajan ylityksestä (overstay).


Kongon Demokraattinen Tasavalta, São Tomén ja Príncipe, Guinea, Liberia, Sierra . Käytännössä paras ja edullisin tapa on e - visa :n eli sähköisen viisumin hakeminen. Ange din e -postadress så mejlar vi en länk till din resa. Saadakseen e - viisumin Bahrainiin, on hakijalla oltava passi), joka on . Nämä ohjeet on päivitetty konsulaatin ja viisumikeskuksen antaman ohjeen.


Alta löydät tarkempaa tietoa kuhunkin maahan tarvittavista matkustusasiakirjoista – kuten oikeanlaisesta henkilöllisyystodistuksesta ja viisumeista – sekä muista . Apply for Indian Visa online at official India Visa website! Matkailusivuilta ja matkatoimistojen sivuilta löytyy paljon kertomuksia ja ohjeita. Voit lukea ohjeet turistikortin hakemisesta Matkatoimisto Aventuran sivuilta. Lähetämme viisumianomuskaavakkeen ja ohjeet toimintaohjeiden mukana viisi viikkoa ennen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit