tiistai 15. tammikuuta 2019

Monikäyttöinen englanniksi

Monikäyttöinen englanniksi
Monikäyttöinen englanniksi

Katso sanan monikäyttöinen käännös suomi- englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa.


Monikäyttöinen englanniksi

Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Käännös sanalle monikäyttöinen suomesta englanniksi. Lataa Kamstrupin kestävän kehityksen raportit ( englanniksi ):.


Suomienglantisanakirja. Lue lisää sertifioinneista ja standardeista . Onko NB-IoT tullut jäädäkseen? Kerromme kolme hyvää syytä, miksi sähkölaitosten kannattaa ottaa tämä uusi teknologia käyttöönsä. Labradorinnoutaja on todella monikäyttöinen koira. Lue UPM Betula – The Touch of Nordic Magic -esite (PDF, englanniksi ). Taustalla lienee englannin monikäyttöinen sana play.


Monikäyttöinen kuitu valmistetaan kestävästi hoidetuilla puuviljelmillä kasvatetusta . Kyseessä on siis eräänlainen käännöslaina, vaikka suomessakin on pelata-verbillä vanhastaan myös . Huoltoaseman kylteistä ja mainoksista moni käyttää englantia ,. Maksimaalinen suoritusteho ja monikäyttöisyys. Hinta alkaen: 11 99€. Se on ambivalentti ja monikäyttöinen. Rucolan virallinen suomalainen nimi on sinappikaali. Englanniksi se on ”arugula” tai ”rocket”, . Lajia viljellään yleisesti sen monikäyttöisyyden takia.


United States Department of Agriculture (USDA): Gliricidia sepium ( englanniksi ) . Lehtikaali on monikäyttöinen terveyspommi. Alumiini on suosittu materiaali kaikenlaisissa teollisissa ja kulutuskestohyödykkeissä sen loputtomien esteettisten mahdollisuuksien, monikäyttöisyyden ja . Yhdistä mikä tahansa puhelinverkossa oleva hälytinkeskus. Videot ( englanniksi ) . Jyväskylän kaupungin pääkirjaston uudistuksen myötä saatiin lisää monikäyttöisiä ja taipuisia tapahtumatiloja. Koska Forever Aloe MPD 2X Ultra on niin monikäyttöinen , se sopii niille, jotka.


Monikäyttöinen englanniksi
Monikäyttöinen englanniksi

MPD on lyhenne englannin sanoista Multi Purpose Detergent, joka tarkoittaa . Vuokrattavissa ovat Kattilahalli ja monikäyttöinen , intiimimpi Tiivistämö sekä piha -alue Energiakenttä. Tilat vuokrataan ilman kalusteita tai palveluita. Pelkästään suomenkielisellä haulla löytyi yli viisituhatta artikkelia ja englanniksi kymmenkertainen määrä. Se, että lisäsi monikäyttöisyyden suomalaisiin ja . Infinity-kahviautomaatti on monikäyttöinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan.


Ruusupavun viljely levisi nopeasti sen helppohoitoisuuden ja monikäyttöisyyden vuoksi. Harvinaista ja vaikeaa epilepsiaa sairastaville. Alueellisesta tarinalliseen – monikäyttöinen llinen-johdin - Kielikello.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit