torstai 24. tammikuuta 2019

Tullimääräykset suomi

Tullimääräykset suomi
Tullimääräykset suomi

Suomen tulli ei anna tietoa muiden maiden määräyksistä. Lue ohjeemme matkustajatuomisista ja tuontirajoituksista jo ennen kuin saavut Suomeen. Alkoholin tuonti matkalta. Alle 18-vuotiaat eivät saa tuoda maahan alkoholijuomia, ja alle 20-vuotiaat saavat tuoda maahan vain mietoja alkoholijuomia.


Tuotteita ei saa hankkia . EU-maista saapuessasi voit pääsääntöisesti tuoda matkalta mukanasi tuliaisiksi eläinperäisiä elintarvikkeita ilman . Väkeviä alkoholijuomia (yli ) saa Suomessa pitää hallussaan ja kuljettaa vain vuotta täyttänyt henkilö. Ilmoittamatta jättämisestä voi saada sakkoa, ja tulli saattaa myös ottaa haltuun ilmoittamatta jääneet rahat. Tupakkatuotteita saa tuoda Suomeen toisesta EU-maasta. Tulliviranomaisilla on oikeus . Suomeen samassa kulkuneuvossa, jolla itsekin matkustaa. Osto-oikeutesi laivalla riippuu siitä, millä reitillä matkustat.


Voit tuoda alkoholijuomia Suomeen omaan käyttöösi tai lahjaksi, kun tuot. Jos olet oleskellut ulkomailla yhtäjaksoisesti vähintään vuoden, voit tuoda valtaosan muuttotavaroista maahan tullitta ja maksutta. Kun saavut Suomeen ulkomailta ja olet noutanut matkatavarasi, kuljet tullilinjaa pitkin ulos lentoaseman tuloaulaan. Jos mukanasi on tullattavaa tavaraa, valitse. Euroopan unionin ulkopuolelta saa tuoda Suomeen tuotteita rajoitetummin, kun unionin alueelta.


Tullimääräykset suomi

Kannattaa tarkistaa, että tulli leimaa lomakkeen. Lääkkeitä saa olla mukana vain se määrä, jonka matkalla tarvitsee. Ruotsin suurlähetystöHelsinki, Suomi. Tulleineenkin koneesta tuli Yhdysvalloista tilattuna halvempi. Venäjän tulli edellyttää myös, että reseptien . Opiskelujen jälkeen hän työskenteli tullin palveluksessa useita vuosia.


Heinäkuusta eteenpäin suuria alkoholikuormia toisesta EU-maasta Suomeen tuovat matkustajat voivat joutua todistamaan lastinsa . Ajan tasalla olevat tullimääräykset : alkoholi- ja tupakkatuotteet elintarvikkeet kasvit eläimet lääkkeet. Olet itse vastuussa tullimääräysten noudattamisesta. Suomen kansalaisella riittää, kun passi on voimassa matkan ajan.


Tullimääräykset suomi

Niitä saa tuoda kaksi litraa ja samalla ei saa tuoda väkeviä lainkaan. Eli väkeviä ja siidereitä ei voi molempia tuoda tullitta Suomeen. Matkustaja on vastuussa itsestään. Matkailija vastaa itse omasta matkapäätöksestään ja turvallisuudestaan. Ulkoministeriö neuvoo ja palvelee . Venäjä ei tiedottanut lakimuutoksesta etukäteen, . Viisumi ja oleskelulupa Suomeen.


Tullimääräykset suomi

Osoite, lapsi, avioliitto - tee väestötietoilmoitus. Mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun tuot mukanasi ostoksia kotiin New Yorkin reissultasi? Tärkeintä on, ettei sinulla ole liikaa tuomisia. EU:n tullirajoitusten .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit