keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Muistopuhe hautajaisiin malli

Kerran kuuntelin sukulaisen hautajaisissa miniän muistopuhetta ja voi . Henkilön, joka oli se roolimalli , ketä ihaili, kuka oli aina iloinen, ja välitti. Usein sana on vapaa: yksi . Ja muun muassa tämän takia olen päättänyt pitää muistopuheen hänen. Pidin sen rakkaan isoäitini hautajaisten jälkeisessä muistelutilaisuudessa.


Asiani on tämä: En yhtään tiedä että miten aloittaa muistopuhetta tai mitään! Ystäväni äiti on kuollut ja ystäväni pyysi minua laatimaan . Kirjoitan tätä tekstiä viikko ennen rakkaan mummon hautajaisia. Kynttilässä lepattaa iso ja vahva liekki. Ristin käteni - Mummo . Henkilöteksti voi olla myös puhe: juhlapuhe päivänsankarille tai muistopuhe hautajaisissa. Vainajan siunaustilaisuudessa tai haudalla lausutut sanat ovat . Kiitos-, onnittelu- ja muistopuheen alussa toimii usein osuva sitaatti, jonka voi . Heräsin aamukolmelta, nousin kirjoittamaan muistopuhetta.


Puolentoista tunnin jälkeen se oli valmis, puhe oli valmis, . Isäni hautajaisissa pitämäni muistopuhe. Ja työntekemisen mallina Isä on minulle ollut, en sitä varmasti nuorempana ymmärtänyt tai . Jokaiset hautajaiset ovat erilaiset, mutta tietty kaava toistuu kirkossa ja hautausmaalla tai uurnalehdossa. Seuraa omaisten mallia. Muistopuheiden pitäminen ei koskaan ole helppoa.


Pikkupoika onnistui siinä kuitenkin täydellisti. Poika piti puheen isoisänsä hautajaisissa ja . SIUNAUS JÄRVENPÄÄN KIRKOSSA KLO 13. Auvon keuhkosyöpä todettiin tuossa viime . Kohdunkaulansyöpään vain 27-vuotiaana kuollut BB-tähti Jade Goody lasketaan haudan lepoon tulevana lauantaina. Céline Dionin ja hänen managerimiehensä René Angélilin poika René-Charles piti isänsä hautajaisissa liikuttavan puheen, . Olen muuallakin näitä . Hautajaisetiketti saattaa . Muistotilaisuudessa voidaan pitää ystävän tai omaisen toimesta muistopuhe , . Fagerholmin muistopuhe Mannerheimin hautajaisissa.


Niin paljon rakkautta, melkein kuin muistopuhe hautajaisissa. Kyynelten pitäisi tulla, mutta niitä ei ole yhtään jäljellä. Kun Emma pääsee viimeiselle sivulle, hän.


Presidenttien hautajaisten kaava muotoutui nopeasti Kyösti Kallion kuoltua. Siunauksen toimitti arkkipiispa Erkki Kaila, muistopuheen piti maaherra Eero Pehkonen. Simo Häyhä - aseena Häyhän käyttämä kiväärimalli.


Muistilista hautajaisten järjestelyyn. Kuolinilmoitus sisältää tavalli-. Jäsentelyn apuna voi käyttää kiitossanojen rakentamisen malleja.


Laadi lyhyt muistopuhe hajonneelle yhtyeelle, ohjelmistosta poistuneelle . Ota osaa suruun kauniilla värssyllä tai muistolauseella – valitse läheisen poismenoon ja hautajaisiin sopiva teksti Kotilieden koosteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit