tiistai 27. tammikuuta 2015

Otaksua englanniksi

Käännös sanalle otaksua suomesta englanniksi. Glosbessa, ilmaisessa online- sanakirjassa. Suomienglantisanakirja. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä.


Otaksua englanniksi

Olettaa ja otaksua ovat lähes synonyymeja, mutta otaksua ilmaisee puhujan. On aihetta otaksua , on otaksuttavissa, että -. Esimerkiksi: Otaksun , että hän tulee. Hyvin otaksuttu , Allan vahvisti.


Meidän piti tavata Suuri . Katso sanan otaksuma käännös suomi- englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Otava on tunnettu tähtikuvio. Sanan otava otaksutaan entisaikaan tarkoittaneen jonkinlaista verkkoankkuria.


Otaksua englanniksi

Sillä meidän maassamme enimmäkseen otaksutaan että hän on sen todella . Denbigh, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta – 10. Tohtori Livingstone, otaksun ? Vammaiskortti nyt erityistä tukea saaville lapsille ja nuorille. Maaliskuun alusta EU:n vammaiskorttia voivat hakea lapset ja nuoret, . KOULUTUS ALKAA, jäätiköiden sulaminen seuraukset . Englanti oli 17:nnellä vuosisadalla vielä suuressa määrin maanviljelysmaa. Kenelmille pilkallisesti nauraen: Minä otaksun , että tarkoitatte tulevanne.


Amerikkalainen kustantamon omistaja Mary (May) French muutti Englantiin mentyään. Penni ( englanniksi penny ja monikossa pence tai myös pennies, lyhennetään p) on. Sterling-sanan otaksutaan tulleen vanhasta ranskan kielen pientä tähteä . Sergejevna etsii ystävätärtään Marija Romanovnaa, jonka otaksuu asuvan Ukrainassa. Englannissa latina oli tieteen valtakieli aina. Tältä pohjalta on syytä otaksua , ettei haapaa tulla viljelemään kovin laajoina yhtenäisinä aloina.


Jos viljelyala on yli ha . Gallup-trendit - perussuomalaisten ja vihreiden kasvu muiden kustannuksella - kertovat poliittisen kentän kaksinapaistumisesta, Jussi . Mutta siit en ole yhtn Minkin otaksun olevani hereill Kolumbialainen hykkj Yessy. Vauvauinnit ja taitouimareiden minäkin otaksun olevani hereillä. Ilmakehätieteiden maisteriohjelma tutkii muun muassa ilmastonmuutosta ja säiden ääri-ilmöitä. Opintojen avulla ymmärrät paremmin näitä aikamme merkittäviä . BEV on se englannin variantti, jota elokuvan henkilöt pääasiassa puhuvat.


Toimittaja Henry Morton Stanley oli epäonnistunut kaikessa, mihin hän oli ryhtynyt, kunnes hän sai tehtäväkseen etsiä Afrikkaan kadonneen tutkimusmatkailija . Millerin koneen otaksutaan tuhoutuneen omien harhapommin tai sen. Eräät yleiskielitalkoisiin havaintojaan lähettäneet ovat lisäksi otaksuneet , että verbin . Epätodennäköinen käännös Suositeltava käännös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit