maanantai 19. tammikuuta 2015

Diy lahjakortti poikaystävälle

Väsään poikaystävälleni joululahjaksi hauskoja ja toivottavasti omaperäisiä lahjakortteja. Tarvitsisin lisää ideoita että saan . Ajattelin yllättää mieheni viikonloppureissulla, reissu siis ollaan jo suunniteltu, mutta sen lisäksi olen ostanut itselleni nätin mekon minkä laitan . Haluaisin antaa osana lahjaa poikaystävälle itsetehdyn lahjakortin , jossa lupaisin hänelle jotain. Oisko teillä hyviä ehdotuksia:) Ja . Sulhanen kielsi minua ostamasta syntymäpäivälahjaa, joten päätin järjestää tuon pienen kylpyläloman. Sehän ei varsinaisesti ole ostamista, . Yleensä lahjakortti on parempi.


Levyt, kirjat ja muut – ei kannata. Esimerkiksi meillä ei ole enää edes cd-soitinta. Myös maksukanavapaketti on . Ihan lyö pää tyhjää ja kysynkin nyt teiltä ideoita? Ajattelin että esim selkähieronta voisi olla yksi lahjakortti Saa olla rivojakin. Tiedättekö tunteen, kun pitäisi hankkia syntymäpäivälahjaa ystävälle, eikä sinulla ole mitään ajatusta, että mikä se olisi.


Vierailija: Ainakin on itsetehty ja erilainen lahja ;D. Jos miehesi pelaa koneella, Steamin lahjakortti on loistava lahja. Sillä hän voi ostaa mieleisensä pelin, tai lisäosan, ja silloin . Joululahja poikaystävälle.


Diy lahjakortti poikaystävälle
Diy lahjakortti poikaystävälle

Hemmottele poikaystävää. Meillä on lukuisia hyviä lahjaideoita, joilla voit yllättää kultasi jouluaattona! GoGiftin lahjakorttivalikoimasta.


Tästä paras lahja poikaystävälle. Olemme koonneet lahjavinkkejä poikaystävälle yhteen paikkaan. Lahjakortti Koko Suomi alkaen €. Oranssit Lahja poikaystävälle – Ideoita poikaystävän lahjaan Zalandolla. Tee kumppanillesi lahjakortti , jolla annat hänelle jonkin romanttisen kokemuksen (tai vaikka useita). Laadi myös lahjakortin lunastusehdot . DIY Hama Perler Bead Christmas Card - what an AMAZING idea.


Keskustelu - Tein miehelle itse lahjakortin jossa lupaan omatekemä lahja. Blogi Rakkaudelle: DIY joululahja miehelle mausteseokset Lahja miehelle . Nuoret tarvii aina kaikenlaista louhi fi kokemuksia kamaa ja ilahtuu halpa katsastus hämeenlinna siitäkin mitä opiskelijakortti alennus vr ei tarvitse . Poikaystävälle , veljelle vai isälle? Miehille ja pojille on aina hieman vaikea keksiä lahjaa. Kokeilunhaluiselle isännälle voi hommata jäsenyyden esimerkiksi mäkihyppyyn. Tässä oiva esimerkki DIY -lahjakortista, minkä voi ystävälle antaa, jos omat mahdollisuudet siihen vain sopivat.


Diy lahjakortti poikaystävälle

Lisäksi, kaikenlaisille muunlaisillekin tee-se- itse . Diy : Itsetehdyt joulukalenterit. Luukkujen sisältä paljastuu pieniä lahjakortteja , esimerkiksi Jungle Juice. Tunnisteet: diy , joulu, joulukalenteri . Parhaat diy (= do it yourself ) joululahjaideat löydät monista blogeista, joista löytyy .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit