keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Toimenpideilmoitus vantaa

Suomen OnlineTutkimus Oy. Kuntien Internet-sivujen käyttäjätutkimus. Kehitämme verkkosivustoamme käyttäjäkyselyn avulla. Toivomme osallistumistasi . Vantaan uusi rakennusjärjestys on hyvä uutinen omasta.


Vantaalla luovuttiin viime vuoden alussa kokonaan toimenpideilmoituksista. Näitä korkeamman aidan toimenpidelupa edellyttää myös naapuritontin omistajan tai haltijan puollon. Jos rajanaapuri on kaupunki, hyväksyntä . VANTAAN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS. Rakennusjärjestyksen tehtävä. Toimenpideilmoitus tehdään . Lähinnä onko kellään ollut ikäviä kokemuksia erittäin huonosti . MIKÄ ON TOIMENPIDELUPA ? Moni odottaa jo kuumeisesti lumien sulamista, jotta pääsisi ulos terassin, kasvihuoneen tai pihavajan rakennuspuuhiin.


Haluaisin kuulla kokemuksista Vantaan rakennusvalvonnan kanssa. Nurmijärven kunnan rakennusjärjestyksessä on määrätty, mitkä maankäyttö- ja rakennuslain 1a § mukaiset toimenpiteet ovat vähäisiä ja. Lasituksille tai katoksille tulee hakea toimenpidelupa , kaupunkikuvallinen lausunto tai rakennuslupa, jos hanke poikkeaa ohjeen luvanvaraisuuteen liittyvistä . Ennen terassin rakentamista on syytä tarkastaa omasta kotikunnasta, tarvitaanko rakentamiseen rakennus- tai toimenpidelupa. Viranomaiset päättävät senkin, riittääkö rakennusluvan sijasta pelkkä toimenpidelupa tai kirjallinen ilmoitus. Polvijärven rakennustarkastaja myöntää molemmat luvat.


Puuttuu: vantaa Ilmoitusmenettely - kitee. Mahdollisimman selkeä kuvaus toimenpiteestä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit