tiistai 20. tammikuuta 2015

Teknos peittävä puunsuoja

Tuotteen hieno koostumus antaa peittävän suoja jättäen . Kuultava vai peittävä - ulkonäkö ja huoltoväli. Puunsuoja suojaa laholta. VISA on myös erinomainen huoltomaali kuultavalle tai peittävälle maalille.


VISA PREMIUM Erikoispeittosuoja antaa talosi ulkopinnalle tavallista kestävämmän . Puisten ulkopintojen suojaukseen tarkoitettujen WOODEX kuullotteiden ja puuöljyjen värit. Klikkaa väriä nähdäksesi isomman mallikuvan. Peittosuoja antaa puupinnalle peittävän värin ja tehokkaan suojan säätä vastaan.


Se muodostaa kuitenkin ohuemman kalvon kuin varsinaiset talomaalit ja . Värisilmä Peitto on vesiohenteinen peittosuoja, joka muodostaa puuta suojaavan ja vettä hylkivän pinnan. Vesiohenteinen kuullote (kuultava puunsuoja ), -, -, 5. Huippuluokan siveltävyys ja levittyvyys takaavat. Valtti kuullotteet ja puuöljyt -värikartassa on väriä. Puupinnat joutuvat jatkuvasti alttiiksi ilmastorasituksille, jotka vaihtelevat rakennusten sijainnin mukaan. Woodex Aqua Solid on sävytettävissä Teknoksen ulkomaalivärikartan sävyihin.


Paneeli- ja hirsipintojen käsittely ei ole koskaan ollut näin helppoa! Teknoksen peittävä PANEELISEINÄMAALI ja kuultava HIRSIVAHA antavat . Saat ne meiltä myös sävytettynä! Kuvan liimapuutolpat ja höylätyt puutuotteet on maalattu. Jos kuvia tarkastellaan paljain . WOODEX PEITTÄVÄ PUUNSUOJA - Maalit, Lakat ja Pinnoitusaineet . Ulkoverhouksen (hienosahattu kuusi) peittävä palosuojamaalausyhdistelmä (rakennustarvikeluokka B-s d0). Peittävä puunsuoja Vinha l valkoinen.


Puolihimmeä, peittävä suoja puupinnoille ulos. Pinta joustaa ja elää alustan mukana. Tummanharmaa, musta, kelonharmaa, kuultava, peittävä vai jopa rautavihtrillikäsittely?


Teknos : Woodex peittävä puunsuoja aqua. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. Maalin tavoin käytettävä puunsuojakemikaali.


PEITTO-VISA peittävä puunsuoja - Maalaus yhteen tai kahteen kertaan halutusta peittoasteesta riippuen. Ensimmäisellä maalauskerralla voidaan maalia . Kokeileminen on välttämätöntä sillä peittävyyttä oli todella vaikea ennakoida. Vähänhän tuo kuultava puunsuoja taittaa vihreään päin mutta ei huonolla. Tikkurilan ja Teknoksen maaleja saa mm.


Valitse helposti siveltävä ja peittävä Virtasen neljän luonnonöljyn maali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit