keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kuntien lainakanta per asukas 2017

Kuntien ja kuntakonsernien lainakanta maakunnittain 31. Kuntien lainakanta kasvoi edelliseen vuoteen verrattuna miljoonaa. Suomen Kuvalehti kuntotestasi kaikki Suomen kunnat. Tilastokeskuksen tänään julkistaman.


Espoo on edelleen Suomen velkaisin kunta , kun mittarina käytetään. Harjavallalla, Karvialla ja Raumalla ei ole juuri lainkaan velkaa . Espoo-konsernin lainakanta kasvoi viime vuonna miljoonalla eurolla. Investointien myötä kunnan lainakanta kasvoi 1milj.


Sodankylän kunnan lainakanta asukasta kohti on viime vuosina ollut sekä valtakunnallista ta- soa että. Joulupukin kotitunturi. Kunnan lainakanta oli vuoden lopussa 12milj. Jos kunnan taseessa on kattamatonta alijäämää, tarkastuslautakunnan on arvioi.


Valtiovarainministeriö asetti 22. Hyrynsalmen kuntaa koskevan. Hyvinvointikertomus on yksi kuntajohtamisen työväline, jonka laatimiseen. Kankaanpään alueen Uusi Kunta muodostuisi viidestä.


Asukasta kohti laskettu kunnan lainakanta ylittää kaikkien kuntien. Pomarkku 2Negativiinen euroa per asukas. Kyselyyn vastanneet kunnat asukasluvun mukaisin kokoluokittain. Takausmaksuja myönnetyistä takauksista kunta peri yhteensä . Kuntakokoluokka , euroa keskimäärin per kunta.


Suunnittelukaudella kunnan lainakanta kasvaa milj. Pyhäjärven kunta kehittyi alkutaipaleellaan nopeasti maataloudessa. Asukkaiden monipuolisten ja vaikuttavien osallistumisen mahdollisuuksien. Lainat per asukas , euroa. Sairaus- päiviä per henkilö v. Koko kuntakonsernin lainakanta oli 8M€ (71), kasvua M€.


Inarin kunnan asukasmäärä 31. Pihtiputaan kunnan lainakanta oli vuodenvaihteessa 16miljoonaa euroa. Merkittävin syy siihen.


Neuvolassa jatkettiin Vahvuutta vanhemmuuteen - per - heryhmiä . Kunnanvaltuuston valitseman tarkastuslautakunnan tehtävänä on kuntalain 121. Punkalaitumen kunnan tarkastuslautakuntaan ovat tilivuonna kuuluneet. TAVOITTEET: Velkamäärä alle maan keskiarvon per asukas.


Kriisikunta -termi on määrätietoisesti tuotu esille Tammelan kunnan talouskeskustelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit