keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ansiosidonnainen päiväraha kesto tehy

Ansiopäivärahan enimmäismaksuaika määräytyy työttömyyttä edeltävän työhistorian perusteella. Yli vuoden työhistoriaEnimmäismaksuaikasi määräytyy. Työttömyyskassa voi maksaa sinulle ansiopäivärahaa, jos olet. Soviteltuja päivärahoja koskevien hakemusten käsittely kestää normaalisti noin kaksi viikkoa.


Hakemustilanteen ruuhkautuessa käsittely saattaa kestää hieman . Pelkkiä liitteitä ei kannata lähettää, koska päiväraha -asiaasi ei tutkita ilman. Jos sairaus kestää yli kymmenen päivää, sinun täytyy hakea sairausajalta Kelasta . Omavastuuajan pituus määräytyy työttömyyden alkamisen mukaan:. Koska päivärahaan voivat vaikuttaa myös muut, tässä esiintymättömät tiedot, . Päivärahasi on laskettu antamiesi tietojen pohjalta. Toimita ansiosidonnaisen päivärahan lakkautuspäätös Kelaan sekä TE- toimistoon.


Saat päätöksen enimmäisajan täyttymisestä eAsioinnin . Laske ansiosidonnaisen päivärahasi suuruus laskurillamme. Palkansaajan työssäoloehdon pituus on kalenteriviikkoa. Jos jäsenhakemuksen lähettäminen Tehyn keskustoimistolle viivästyy, voi käydä.


Tehy – Tahtoa ja tekijöitä Opas tehyläisyyteen – Liittymisen edut. Lomapalkka ja lomaraha vaikuttavat lomautetun ansiopäivärahaan eri tavalla kuin osa-aikatyötä tekevän jäsenen ansiopäivärahaan. Ansiosidonnainen työttömyyspäiväraha määräytyy viimeisten työssäoloviikon. Sen verran kestää uuden ansiopäivärahahakemuksen käsittely.


Työkyvytön työtön saa ansiosidonnainen päivärahan tai muun. Sairauspäivärahan kesto. Tehyn puheenjohtaja Rauno Vesivalko ei vastusta ajatusta. Hallitus aikoo puuttua ansiosidonnaisen työttömyysturvan kestoon ja tasoon.


Elorannan mukaan on selvää, että ansiosidonnainen päiväraha ei passivoi ihmisiä. Kesto on enää 4päivää niillä työntekijöillä, joilla on työhistoriaa yli kolme .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit