maanantai 19. tammikuuta 2015

Osakasluettelo englanniksi

Käsitteiden tiedot sisältävät termejä, määritelmiä, vastineita ja käännöksiä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi , . Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Käännös sanalle osakasluettelo suomesta englanniksi. Suomienglantisanakirja. Jos yhtiön osakkeita ei ole liitetty arvo-osuusjärjestelmään, hallitus on velvollinen pitämään osakasluetteloa.


Osakasluettelo on luettelo yhtiön . Osakeyhtiöillä itsellään on velvollisuus pitää osakasluetteloa. Asiasta säädetään osakeyhtiölain luvun §:ssä. Lue lisää Finlex-säädöstietopankista. Katso sanan osakeluettelo käännös suomi- englanti.


Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Yhtiön toiminimi on Olvi Oyj ja englanniksi Olvi plc. Sopimuskoneen älykkäällä osakasluettelon pohjalla laadit laadukkaan . Pihlajalinna-konserniyhti__iden_osakasluettelot_tietosuoja. Osakekirjaa ei kuitenkaan saa antaa ennen kuin yhtiö ja osake on rekisteröity.


Osakekirja saadaan antaa vain osakasluetteloon merkitylle osakkeenomistajalle. Yhteystiedot: Sampo-konserniin kuuluvat emoyhtiö Sampo Oyj ja sen tytäryhtiöt If Vahinkovakuutus, Mandatum Life ja Topdanmark. Perukirjan osakastietojen vahvistaminen. Kehitämme älykkäitä ratkaisuja, prosesseja ja palveluita innovatiivisin menetelmin hyödyntämällä . Euroclear Finland Oy:n ylläpitämään osakasluetteloon viimeistään torstaina 8. Lisäksi perukirjan osakasluettelon vahvistamista voi hakea maistraatilta. Valtion jäämistösaantoa koskevien asioiden keskusviranomainen on valtiokonttori.


Metsä Board Oyj, englanniksi Metsä Board. Englanti -suomi kiinteistösanasto – English-Finnish Dictionary of Real Estate. Esipuhe uudistettuun 2. Enersense International Abp ja englanniksi Enersense International.


Yhtiön osakasluetteloon merkityn osakkeenomistajan, joka haluaa osallistua. Päättäessään mahdollisesta. Nämä tiedot julkaistaan vain englanniksi.


Largest registered shareholders of Nordea as of end . Liikuntaneuvontaa nuorille Etelä-Karjalassa. Eksoten, Eklun ja Etelä-Karjalan kuntien . Kokous pidetään englannin kielellä. Kunta-, sijaintialue-, ryhmä- ja yksikkö-luettelot, erillisenä annettavat yhteisen alueen osakasluettelot ja muut näihin verrattavat luettelot. MTV3:n minuuttia pyysi MedOne-konsernin osakasluetteloita. Ranskalaiskeksijä onnistui ylittämään Englannin kanaalin itsetehdyllä lentolaudalla.


Kokouksessa on simultaanitulkkaus suomeksi ja englanniksi ja. Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon ja ilmoittautunut yhtiökokoukseen . Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit