keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Itä suomen poliisi esitutkintapöytäkirjat

Asiakaspalvelu arkisin klo 8-16. Sähköposti: asiakirjatilaukset. Jos tarvitset kiireellistä poliisin apua, soita hätänumeroon 112. Lounais- Suomen poliisilaitoksen esitutkintapöytäkirjatilaukset. Ensitilaus on asianosaisille maksuton, . Itä -Uudenmaan poliisilaitoksen viestintätiimin tavoittaminen virka-aikana (klo 8- 16): Viestintäpäällikkö.


Neuvoja annetaan suomeksi ja ruotsiksi. Esitutkintapöytäkirjojen tilaukset ensisijaisesti sähköpostitse ptk. Poliisin lupapalvelu Itä - Suomessa. Lupapalvelut ovat ajoittain ruuhkautuneita. Suosittelemme Teitä käyttämään verkkopalvelujamme.


Monet lupa-asiat ovat joko . Toimimme kunnan alueella Uudenmaan maakunnan itä - ja keskiosissa. Ensimmäisen paritusrikostutkinnan esitutkintapöytäkirja on saatettu . Itä - Suomen poliisilaitos ja Pohjois-Karjalan rajavartiosto ovat tutkineet. Viivästys esitutkintapöytäkirjojen toimittamisessa.


Mainosten avulla pystymme tarjoamaan sinulle ilmaista sisältöä! Kun klikkaat mitä tahansa kohtaa tällä sivulla tai “Jatka sivustolle” -painiketta, . Videosoitin kohdasta: MTV (Tietosuojakäytäntö).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit