torstai 29. tammikuuta 2015

Sihteerin tehtävät kokouksessa

Puheenjohtajan tehtävät kokouksessa. Kokouksessa sihteerin tärkein tehtävä on kirjata käyty keskustelu. Toimia hallituksen kokouksen sihteerinä : kirjaa . Lue lisää puheenjohtajan tehtävistä. Ennen kokousta sihteeri on usein . Kuvassa mustavalkoinen sarjakuva, jossa kolme ihmistä kokouksessa. Yleensä sihteerinä huolehdit kokousjärjestelyistä.


Varaat kokoustilat ja tilaat tarjoilut, varmistat tarvittavan tekniikan sekä lähetät kokouskutsut. Kokouksen alkutoimien tarkoituksena on luoda puitteet kokouksen. Kokousten valmistelu ja kokousten aikataulusta huolehtiminen. Toimijoita on siis enemmän kuin puheenjohtaja, tutustu tehtäviin.


Laatia yhdessä puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja opettajan kanssa kokouksen esityslista, pöytäkirja tai muistio ja toimittaa ne ohjaavalle . Entä mitä puheenjohtajan ja sihteerin tehtäviin kuuluu? Tietopaketti yhdistyksen vuosikokouksen järjestämisestä: mitä tapahtuu ennen kokousta , kokouksen. Kokoukselle valitaan tarvittaessa kokousvirkailijat eli kokouksen toimihenkilöt. Kokousvirkailijoiden valintajärjestys on seuraavanlainen: puheenjohtaja, sihteeri ,. Yhdistystoimijoiden roolit, tehtävät ja vastuut. Aluevastaava Sirpa-Sari.


Sihteerin tehtävät kokouksessa
Sihteerin tehtävät kokouksessa

Hallituksen kokousten välissä puheenjohtaja voi päättää valtuuksiensa puitteissa o Hallituksen. Tehtävät ja toimenkuvat. Nuorisovaltuusto valitsee joukostaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin ja. Toimitusjohtajan tehtävä on esitellä hallitukselle asiat, joten yleensä hän ei voi toimia kokouksen sihteerinä , vaikkakin sen johdosta, että . Yhdistyksen ja hallituksen kokouksissa puheenjohtajana toimiminen, jos. Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi kokoussihteerinä toimiminen, pöytäkirjojen laatiminen ja puhtaaksikirjoitus.


Sihteeri käsittelee myös postia ja sähköpostia, . Vuosijuhlatoimikunnan kokous pe 16. Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää kokous -, esitelmä- ja muita samantapaisia. Eläkkeelle siirtyvä tai jäsenyyteen pääsemisen ehtona olevasta tehtävästä eroava.


Lisäksi tarjous pyydettiin tarkastuslautakunnan kokousten ja sihteerin tehtävien hoitamisesta. Kuukausittaiset tehtävät. Suositus on, että pöytäkirjantarkistajat ja ääntenlaskijat olisivat eri henkilöitä. Varapuheenjohtaja hoitaa puheenjohtajan tehtäviä silloin kuin.


Sihteerin tehtävät kokouksessa

Kokouskutsu ja esityslista (Klubin päätöksen mukaan). Ynnän hallitus valitaan syyskokouksessa suorilla vaaleilla. Päätös sääntöjen muuttamisesta on tehtävä yhdistyksen kokouksessa vähintään. Oppaassa avataan myös sihteerin työnkuvaa ja kokousten järjestämistä.


Sihteerin tehtävät kokouksessa
Sihteerin tehtävät kokouksessa

Paikkatietoverkoston vuosikokous 12. INSPIRE-sihteeristö huolehti kokouksessa sihteerin tehtävistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit