maanantai 19. tammikuuta 2015

Thl iäkkäiden toimintakyky

Thl iäkkäiden toimintakyky
Thl iäkkäiden toimintakyky

Työikäinen ja iäkäs mies kävelevät ulkopilupolulla. Tietoja väestön toimintakyvystä tarvitaan terveys- ja . Sosiaali- ja terveyspalvelujen tehtävä on huolehtia, että iäkkään ihmisen toimintakykyä ylläpidetään ja tuetaan . Psyykkisen toimintakyvyn nykytilannetta kuvataan ATH-tutkimuksen osoittimilla. Teoksessa: Heikkinen E . Iäkkään väestön terveyden ja toimintakyvyn kehitys. Luonnollisesti ikäihmisten fyysinen toimintakyky alenee . Iäkkäiden toimintakyky , liikkuminen ja kaatumiset. Kotihoidossa iäkkäiden toimintakyvyn asianmukainen arviointi.


Thl iäkkäiden toimintakyky

Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta ja iäkkäiden sosiaali- ja. Panostus iäkkään väestön toimintakyvyn parantamiseen ja ylläpitämiseen . Ikääntyneiden yksilökohtainen tekijä on toimintakyky , jota tarvitaan kaikilla. Kunnat lahjoittavat iäkkäille liukuesteitä, koska näin voidaan säästää. Ympäristön merkitys iäkkäänä. Miltä näyttää iäkkäiden toimintakyvyn ja.


Vanhuspalvelulain vaikutukset ikääntyneen väestön toimintakykyyn ja koettuun. Kansallinen TOImintakyvyn MIttaamisen ja Arvioinnin. Avaa tai sulje alavalikko. Asiasanat: iäkäs kuntoutuja, toimintakyky , omaishoitaja ja kotikonsepti.


Teoreettisessa osassa käsiteltiin iäkkään kuntoutujan toimintakykyä ja omaishoitajan jaksamisen tukemista. Ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja. Kunnan on toteutettava iäkkään henkilön pitkäaikainen hoito ja . Toimintakykykartoitus iäkkäiden. Elämänvaiheet ja toimintakyky.


Ikäihmisten toimintakyvyn ylläpidon polku löytyy tästä linkistä. Hyvin toteutetulla lääkehoidolla voidaan kuitenkin ylläpitää tai parantaa iäkkäiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos THL.


Thl iäkkäiden toimintakyky

THL :n seminaarivideoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit