keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Yhtä ruotsiksi

Olet yhtä pitkä kuin pääministeri! Katso sanan yhtä käännös suomi- ruotsi. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! RedFox on Suomen suurin sanakirja.


Glosbessa, ilmaisessa online- sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Hyvin kirjoitettu ruotsi on suurenmoista, mutta sitä ei ehkä näe nykyään yhtä usein kuin ennen, hän miettii ja ylistää samalla hyvin ilmaistun suullisen ruotsin.


Tässä käännöksessä lähtökohta on toinen. Tavoitteena on tuottaa runoa, joka on yhtä mitallista, mutta myös yhtä kielenmukaista kuin alun perin ruotsiksi. Suurinta osaa väestöstä maan tulevaisuus huolettaa todennäköisesti yhtä vähän kuin . Suurimmalle osalle ruotsi on vieras kieli, vaikka se onkin toinen virallinen.


Yhtä ruotsiksi
Yhtä ruotsiksi

Ruotsin kielen opiskeleminen vieraana . Sairauskertomuksia on jaettu erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon kesken jo . Suomen parhaana pelaajana avausottelussa Italiaa vastaan palkittu toppari Anna Westerlund kertoi joukkueen haluavan voittoa yhtä paljon . Kaupungit kasvavat ja uudisrakennuksia halajavat monet tahot valtionjohtoa myöten. Arkkitehti Timo Karasalo saapui suoraan lähetykseen . Ainakin alkuun putkareissu tulee kestämään kaksi . Toimenpideohjelman hyväksymisestä . Mutta liian äkkiä leimahti tämä heikko liekki, yhtä äkkiä sammuakseen,jamonelta. Fiestabuffa tuo juhlan arkeen, kun maailman maut tähdittävät kattausta – ja pizzat laitamme tietysti kuten haluat. DNR), livstestamente, läkemedelsbehandling, egenkontroll , journalhandlingar, patientsäkerhet, . Tunnelma mainoksessa on lisäksi yhtä tiivis kuin illan ottelussa, . EU:n halu rajoittaa metsien . Webbplatsen upprätthålls av kompetenscentret för. Erik Sundbergista voi povata yhtä joukkueen tärkeimmistä.


Yhtä ruotsiksi

Neljätoista LO:n liittoa lähtee ensimmäistä kertaa pitkään aikaan sopimuskierrokselle . MATKAILIJOITA VENÄJÄLTÄ LÄHES YHTÄ PALJON KUIN RUOTSISTA. Suurin osa majoitusliikkeiden yöpyjistä on suomalaisia. Hiljattain Hyvinkään Rockfesteillä esiintynyt Slipknot julkaisee uuden pitkäsoittonsa We Are Not Your Kind 9. Tekniikan Maailma kertoi viime vuoden helmikuussa maailman ensimmäisestä ehkäisysovelluksesta, joka on ” yhtä tehokas kuin ehkäisypilleri”. What I have learned about DEALING with LIFE , is older one gets , the HARDER you got to PUSH! Syyskuussa Itämeren alueella järjestetään kaksi suurta sotaharjoitusta.


Yhtä ruotsiksi

MTV UutisetVerified account. Latvia selvisi ensi kertaa yhdeksään vuoteen puolivälieriin jääkiekon MM- kisoissa. Maahanmuuttovirasto on tarkentanut arviotaan koko vuoden turvapaikkojen hakijamäärästä. Uusi arvio on, että Suomeen saapuisi tänä . Tautien ehkäisyn ja valvonnan eurooppalainen keskus (ECDC). Norjan zoonoosikeskus (NVI).


Tanskan zoonoosikeskus ( DTU).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit