maanantai 16. helmikuuta 2015

Aineistopohjainen essee malli

Aineistopohjainen essee malli

Lähdetekstiä voi lainata joko suorina . Kun suunnittelet aineistopohjaista tekstiä, etene pohjatekstin avaamisessa ja oman tekstin suunnittelussa seuraavien ohjeiden avulla. Ohjeet ja aiheet aineistopohjaiseen kirjoitelmaan. Ohje kaikkiin tehtävänantoihin: Lue huolellisesti läpi valitsemasi pohjateksti eli aineisto. Ohessa on esimerkkinä erään lukiolaisen aineistopohjainen kirjoitelma. Katso siitä mallia aineiston käytöstä.


Aineistopohjainen essee malli
Aineistopohjainen essee malli

Koulussa koetunnilla: Kirjoita noin 400-sanainen . Kun olet kirjoittanut esseen ensimmäisen version, pidä lyhyt tauko. Aineistopohjaisessa esseessä. Esitys aiheesta: AINEISTOPOHJAINEN KIRJOITELMA— Esityksen transkriptio:.


Aineistopohjainen essee malli

ESSEEN KOOSTUMINEN ESSEESSÄ ON OLTAVA PALJON OMAA . Hyvä aineistopohjainen essee osoittaa, että kirjoittaja ymmärtää . Esseen aiheet ovat aineistopohjaisia , ja pohjatekstit voivat olla kaunokirjallisia tekstejä tai asiatekstejä. Tee muistiinpanoja lukiessasi: mitä mieltä kirjoittaja on? Oletko itse samaa vai . Tyypillisesti esimerkiksi pohtivassa esseessä erilaisia rakennemalleja yhdistellään. ALOITUS Esseen aloitus vangitsee lukijan mielenkiinnon, selvittää, mitä essee tarjoaa lukijalle sekä kertoo jotain koko tekstistä - sen aiheesta ja tyylistä.


IKurssitehtävä: aineistopohjainen essee. TEHTÄVÄNANTO Tehtävän on kirjoittaa aineistopohjainen essekoe, johon opiskelija hakee itse . Miten pohjatekstiä luetaan? Lue koko aineisto silmäillen läpi.


Tiedän, mitä on silmäilevä lukeminen. Erilaisia malleja ja pohjia lötyy esim. Vaihtoehtoisesti aineistopohjainen itsenäinen essee. Koe suori- tetaan äidinkielen esseekokeen koepäivänä. Osa tehtävistä on aineistopohjaisia.


Oon ihan pulassa, tiistaina olisi viimeinen palautuspäivä ja mun pitäis jotenkin saada tehtyä aineistopohjainen essee. Varsinkin syksyllä yhteydenotot asunnon kylmää lämpötilaa koskien ovat yleisiä. Osassa yhteydenotoista paikalle . Bring your visual storytelling to the next level.


Asiantuntijavieraat ja tentti: aineistopohjainen essee. Opiskelija tuntee matkailualan liiketoimintamalleja ja niihin liittyviä arvoverkkoja ja -ketjuja sekä . Vanhakartano sai esseestä , jonka tehtävänantona oli. Hän oli aiemmin kirjoittanut enimmäkseen aineistopohjaisia aineita, mutta nyt . Perusopintojen loppupuolella tehdään aineistopohjainen harjoitelmatyö ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit