perjantai 27. helmikuuta 2015

Esityslistan numerointi

Esityslistan numerointi
Esityslistan numerointi

Esityslistaa käytetään, kun asioita on valmisteltu pidemmälle. Asialistaan kirjataan ne asiat, jotka kokouksessa halutaan käsitellä sekä myös kokouksen . Kokousasiakirjojen valmistelu. Asiaosa laaditaan esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Muut esityslistalla mainitut tai käsiteltäväksi otetut asiat. Numerointi kuten pöytäkirjassa, muut kuin otetta koskevat asiakohdat . Päätös: Jatkettiin esityslistan numerointi loppuun.


Jani huomautti kirjoitusvirheistä. Korjattiin esityslistan numerointi ja kirjoitusvirheitä. Liitteet numero ituna ja tarkennukset. Palkin kuvaus ja toiminta. Kirjoita tähän lyhyt kuvaus palkin toiminnasta.


Tähän liitteen numero , jossa asia on esitetty. Voit hakea esityslistoja toimielimen mukaan ja lisäksi voit rajata hakua. Etukäteen lähetettyyn esityslistaan lisättiin kohtaan 6 . Liittokokouksen ja valtuuston kokouksen esityslistat on vahvistettava.


Päätöspöytäkirjat ja niiden pykälät on numeroitava juoksevasti. TARKASTUSVALIOKUNNAN EHDOTUKSET. Hyväksyttiin esityslista ja . Taseen osoittaman voiton käyttäminen ja . Todettiin, että edustajiston jäsenille jaetussa esityslistassa on virheellisesti asiakohta $ kahteen kertaan, miltä osin korjattiin esityslistan pykälien numerointi. Ensimmäisen pykälän numero : Vaihda aloittava numero.


Esityslistan numerointi

Yhtymähallitus hyväksyy esityslistan mukaisen työjärjestyksen. Muiden kohtien numerointi muuttuu esityslistan numeroinnissa. Neuvoston esityslista : NEUVOSTON ESITYSLISTA , B-KOHTA. Suomen OnlineTutkimus Oy. Kuntien Internet-sivujen käyttäjätutkimus.


Kehitämme verkkosivustoamme käyttäjäkyselyn avulla. Toivomme osallistumistasi . Apua yhdestä numerosta. Olennaista kaikkien kokousmateriaalien suhteen on, että pöytäkirjat tulee numeroida juoksevasti ja säilyttää luotettavalla tavalla. Näiden kaikkien tarkoituksena on toteuttaa esityslistalle määrättyjä tavoitteita: 1. Esitys: Hallitus hyväksyy kokouksen esityslistan.


H: Pääsihteeri kertoi, että esityslistan §- numerointi olisi pitänyt alkaa §:stä . Toimielimet, Viimeisin kokous, Dokumenttityyppi. Sivistyslautakunta ‎: ‎19. Tekninen lautakunta ‎: ‎19. Milloin hallituksella on velvollisuus ottaa osakkaiden esittämiä asioita. Johtokunnan kokousten esityslistat ja pöytäkirjat.


Rantasalmen kuntien verkkosivuilla oleviin esityslistoihin ja pöytäkirjoihin. Kunnanvaltuuston, kunnanhallituksen ja lautakuntien kokousten esityslistat julkaistaan niiden valmistuttua. Muina aikoina vastaavat suorat numerot.


Tällöinkin päätös on kirjattava, allekirjoitettava, numeroitava ja säilytettävä, kuten hallituksen kokouspöytäkirjat eli pysyvästi koko yhtiön . Oulun vaalipiirin ehdokaslistojen yhdistelmä lähetetään esityslistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit