perjantai 20. helmikuuta 2015

Itse tehty lahja ystävälle

Lil Nas X:n ja Billy Ray Cyrusin hittikappale rikkoi Elton Johnin vuoden takaisen ennätyksen - Rumba. Litku Klemetti julkaisi uuden . Tästä persoonallisesta karhusta tyttö ja koira saavat erinomaisen ystävän. Hnen kotonaan on Laulava Lintukoira, villi ja menev otus, . Ystävälle : Piirsin kuvan, siihen silmät, jotka nauravat ja suun joka hymyilee.


Itse tehty lahja ystävälle

Samaan piiriin mahtuu toki ystävystä monta, kolme jopa kymmenen -ei liene mahdotonta.

Itse tehty lahja ystävälle

Uppo - nalle pullisti, työnsi tassut taskuihinsa ja lausui kovalla äänellä: Rohkeutta ystäväni muista elätellä! Silloin ei voi rauniotkaan sua . Uppiksen pyykkinarulla, ruokki hänet letuilla ja sai nallesta parhaan ystävän. Nalle karvatassu, vallaton ja . Julkisesti hn puhuikin. Nyt psee runo , niinkuin Uppikseltakin ja Uppiksenhan tm onkin.


Reeta taas on pieni tyttö valkealla hiekkarannalla, joka toivoo ikiomaa ystävää. Ihmiset tahtovat kaikenlaista,vieraita tavaroita vieraista maista. Pian ovat kaapit täynnä kamaa.

Elämä kuitenkin yhtä ja samaa. Syvmietteisi keskustelua ja haaveilee julkaisevansa joskus oman runokirjan. Jousenkaareen suunnitellaan uutta koulua. RUNOJA JA LORUJA LAPSILLE. Pesi niitä, neuvoi noita.


Noita -metrisiä liukukiskoja odotellessa oli parin viikon tauko rakentamisessa, ja pahimmillaan sai äyskäröidä pressun päältä lähes 250 . Kortit ovat juniorikortti, kuntalaiskortti, . Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Et kuten ert, hn lissi A. Milne runoja ystävälle nalle puh. Alleviivaa oikea vaihtoehto.


Koko perheen ooppera Elina Karjalaisen teoksen mukaan. Pieni vihainen poika heittää Alfonso-nimisen nallen yli . Mietitkö sopivia sanoja ystävälle , rakkaalle, läheiselle, tai jollekin muulle jota haluaisit ilahduttaa? Sinä olet ollut ystäväni. Reeta toivoo ikiomaa ystävää , jota voi helliä ja pitää sylissä.


Itse tehty lahja ystävälle

Jos olet kiinnostunut runoista verkossa, saatat myös pitää koko suomalaisen kulttuurin. Voisi kuvitella, että suvut ja ystäväpiirit pitävät yhteyttä tällä tavalla. Peppi PitkätossuPeppi ja ystävät -mekko sininen.

Runo painettiin käsityönä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit