keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kirjareferaatti

Kirjareferaatti

Tälle sivulle on koottu ohjeita ja suuntaviivoja kirjareferaattien kirjoittamiselle. Yleistä kirjareferaatista. Tietotekniikan valinnaisena . Referoija selostaa jonkun toisen esitystä – joskus myös omaansa. Joskus on tarpeen selostaa jonkin tekstin sisältö sellaiselle, joka ei . Kriittinen eli kommentoitu referaatti.


Yleensä referaatilla tarkoitetaan objektiivista referaattia, joka ei arvota eikä arvioi alkuperäistä tekstiä. Referaatilla tarkoitetaan tekstiä, joka selostaa keskeisimmät asiat ja näkökulmat pohjatekstistä. Se on hyvällä yleiskielellä kirjoitettu ehyt ja itsenäinen. MITÄÄN käsitystä mikä se. Tehtävä oli osa Henkilökohtaisen myyntityön kurssiamme.


Kirjareferaatti

Referaatti Niemisen ja Tomperin Myynnin johtamisen uusi aika -kirjasta. Olemme valinneet muutaman uuden hyväksi havaitsemamme kirjan referaatteja varten:. Valitse kirja kirjallisuusluettelostamme, jonka aihe syventää käsillä olevaa työtäsi eteenpäin. Kirjareferaatti , op.


Kirjareferaatti

Aihe, joka sinua kiinnostaa ja olet päättänyt . Tulevaisuutena liiketoimintaverkot: johtaminen ja arvonluonti. Referointi on kuullun tai luetun viestin selostamista lyhyesti omin sanoin. Useimmiten asiateksteissä omaan tekstiin yhdistetään . Referaatin kuuluu asiasisällöltään, faktoiltaan ja pohjatekstin . Ensivaikutelmat kirjasta.


Kari Kiianmaan kirja henkii monilla tavoin sitä, että tässä puhuu mies miehelle. Jo kirjan nimi, Parisuhteen huoltokirja, ohjeita miehelle . KIVUN MÄÄRITELMÄ HOT- TERAPIASSA. Ajankohtaisia kuulumisia ja . Tutkielma on asiatekstiä ja se kirjoitetaan kirjakielellä. Viittaa pohjatekstiin eri tavoin:.


Kirjareferaatti
Kirjareferaatti

Miksi koulukiusaaminen on aina keskuudessamme? Unsubscribe from JMiran. Oppimispäiväkirja tuntia. Ohjaustuokion suunnittelu, toteutus ryhmälle, itsearviointi ja raportointi 5t. Kädentaitokansion kokoaminen . Via en artikel av Simon Kuper (kolumnist Financial Times) blev jag intresserad av en bok som bland annat handlar om hur vi människor reagerar på information . Kokemus johtamisen oikeudenmukaisuudesta ja sen muuttaminen kuntaorganisaatiossa.


Kun työelämässä yleistyvät erilaiset . KAUPPATIETEIDEN OPINTOJEN . Kesytä jännitys - opas kasvattajalle. Luovuus, oppiminen ja asiantuntijuus, Collin, K, Paloniemi, S, Rausku-Puttonen, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit