maanantai 16. helmikuuta 2015

Alkoholi ikäraja eurooppa 2017

Monissa maissa ikäraja koskee ostamisen lisäksi myös alkoholin nauttimista, hallussapitoa ja. Oluen ja viinin laillinen ostoikä on vuotta, väkevämpiä varten on oltava vuotta. Euroopan alkoholipolitiikka on kirjavaa. Väkevien juomien ostoikäraja alennetaan vuodesta vuoteen.


Hallituksen esitys eduskunnalle alkoholilaiksi ja eräiksi siihen. Mietojen alkoholijuomien vähittäismyynnin ikäraja laskettiin 18.

Vanhempiensa seurassa olevalle 14-vuotiaalle saa ravintolassa tarjoilla mietoja alkoholijuomia. Berliinissä baariin pääsee teoriassa jo . Tässä raportissa esitetyt. Maailman terveysjärjestö (WHO) pitää alkoholin ostoikärajaa yhte-.


Näin alkoholilaki on muuttumassa hallituksen esityksellä (koostettu Mäkelän vuotta täyttänyt saa anniskella vuorovastaavan valvonnassa (nykylaissa ikäraja 1 poikkeuksena 16v täyttänyt alan opiskelija). Saksalainen oluen puhtauslaki, Reinheitsgebot, luotiin 5vuotta sitten. Saksassa on EU :n vaatima oluen minimivero senttiä per litra keskioluen.


Alle 18-vuotiaat eivät saa tuoda maahan alkoholijuomia , ja alle 20-vuotiaat saavat tuoda maahan vain mietoja alkoholijuomia.

Suomessa ja Norjassa alkoholin ostoikärajat ovat samat. Mitä tullitta ja veroitta EU :n ulkopuolelta? Myyntiin sovelletaan myös esimerkiksi ikärajaa ja myyntiaikoja koskevia säännöksiä. Alko toimii vastuullisesti huolehtimalla siitä, että lain määrittämiä alkoholimyynnin ikärajoja noudatetaan.


Edellytämme, että nuoret asiakkaat todistavat ikänsä . Sekä Ranskassa että Alankomaissa alkoholin ostamisen ikäraja on vuotta. Molemmissa maissa aiempi ikäraja oli vuotta, kunnes Ranska . Korkein alkoholin myynnin ikäraja on Koillis-Afrikassa sijaitsevassa. Maahantuonti- ikärajat. Voit tuoda alkoholijuomia omaan käyttöösi tai lahjaksi. Alkoholin ostamisen ikäraja on lähtökohtaisesti vuotta, mikä on hyvä . ESR :n olisi tuettava jäsenvaltioita ottaen huomioon Eu.


Mylab is the market leader in Finland with nearly market share and is a leading expert in laboratory information services. Alkoholin käytön ja humalajuomisen pitkään jatkunut väheneminen on. Mitähän tarkoitat tuolla täysi-ikäisyydellä?


Se että saat ostettua 16-vuotiaana jossain maassa alkoholia ei tarkoita sitä, että 16-vuotias olisi . Liettua aikoo kiristää alkoholiveroa ja nostaa ikärajaa. Silja Line kyllästyi hyttibileisiin – alkoholin myyntiin rajoituksia.

Kilpailevalla iltalaivalla, Viking Linen Gracella alkoholin myyntikielto on ollut perjantai- ja lauantailähtöjen menomatkalla ja tietyillä . Youth Olympic Games Qualification. Table Tennis Club Split (CTTA) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit