torstai 26. helmikuuta 2015

Hautajaiset muistilista

Hautauslupa ja kuolintodistus . Kun läheinen kuolee, täytyy hoitaa hautajaiset , hautapaikka ja muistaa irtisanoa sähkösopimus. Mitä muita käytännön asioita täytyy muistaa? Muistilista hautajaisten järjestäjälle - tärkeää asiaa. Omaisten muistilista hautajaisia järjestävälle.


Hautajaiset muistilista
Hautajaiset muistilista

Läheiset voivat järjestää hautajaiset itse tai ostaa palvelun kokonaan tai osittain hautaustoimistolta. Opas hautajaisten järjestämiseen liittyvistä asioita. Ennen hautajaisten suunnittelua on hyvä ottaa selville kuuluuko vainaja.


Asioitahoitavan muistilista. Yhteisessä rukouksessa pyydetään voimaa kaipaukseen ja suruun. Pitopalvelu muistotilaisuuteen – Näin järjestät onnistuneet hautajaiset.


Löydät tältä sivulta hautajaisten muistilistan sekä hyödyllisiä linkkejä hautakseen liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä myös hautaustoimistoomme. Tässä on muistilista avuksi. Halusiko hän uskonnolliset hautajaiset ? Seurakuntien kirkkoherranvirastot auttavat hautajaisten järjestämisessä. Miten järjestää hautajaiset.


Tulosta tästä muistilista hautajaisjärjestelyjä varten. Oikeus järjestää hautajaisia on aviopuolisolla, lapsilla tai avioliiton omaisessa suhteessa . Entä mitä kuoleman jälkeen on tehtävä? MUISTA ENNEN HAUTAJAISIA.


Helpoin tapa hautajaisten järjestämiselle on ottaa yhteys valitsemaanne hautaustoimistoon, joka luotettavasti ja asiantuntevasti ryhtyy. Kysy lisää omasta yhteisöstäsi. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon . Tähän oppaaseen on koottu asioita, jotka liittyvät hautajaisten.


Hautajaiset muistilista

Toisinaan vainaja on voinut tehdä hautajaisistaan tai muistotilaisuudestaan testamentin, jota on syytä kunnioittaa. Kartta Vanhasta hautausmaasta ja Vanha . Kuolemasta tiedottaminen. Riihimäen seurakunta haluaa tukea teitä ja olla surussa rinnallanne. Näille sivuille on koottu muistilista asioista, joita on hyvä huomioida ja joista pitää päättää.


Hautajaiset muistilista

Tietoa hautajaisia järjestävälle. Tällä sivulla on tietoa hautajaisjärjestelyiden aloittamisesta ja hautajaisiin yleisimmin liittyvistä asioista. Lisätietoja saat ottamalle . Ohjeita hautajaisia varten.


Samalla selvitellään hautajaisten yksityiskohtia. Linkki: Kelan muistilista omaisen kuoleman jälkeen. Jeesus sanoo: Minä olen ylösnousemus. Yleisin hautajaispäivä on lauantai, jolloin hautajaiset ovat pääasiassa klo 10.


Kirkkoherranvirastossa käynnin jälkeen kirkkoherra ottaa omaisiin . Olemme koonneet tälle sivulle muistilistan ja ohjeita liittyen kuolinpesän hoitoon,. Olemme omaisten tukena aina surun alku hetkistä hautajaisiin asti. Vuorentaan hautausmaalla on omat alueensa islaminuskoisille sekä tunnustuksettomille.


Voit tulostaa tästä muistilistan hoidettavista asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit